Кримчанка Анна Малоземова не отримала візу США і не поїде на конкурс «Місіс світу» від РФ

16:30, 07.01.2022
Кримчанка Анна Малоземова не отримала візу США і не поїде на конкурс «Місіс світу» від РФ

Анна Малоземова має 4 дітей, активно займається благодійністю і любить відпочивати біля моря. (facebook.com/black.sea.models)

США не підтвердили візу переможниці конкурсу краси "Mrs. Crimea-World " Анні Малоземовій, яка була їй потрібна для участі у конкурсі "Місіс світу" від Росії.

 

Відтак, представниця анексованого Криму не зможе представляти Росію на цьому конкурсі, адже без американської візи жінка не зможе потрапити до Лас-Вегасу, де відбудеться 35-й ювілейний "Mrs. World".

 

Як повідомляє "Україна молода", про це розповіла організаторка місцевого конкурсу в Криму Вікторія Біль на своїй сторінці у Facebook.

 

Міжнародний захід заплановано на наступний тиждень, тому конкурсантка від РФ не встигне оскаржити рішення, проте за нею пообіцяли зберегти місце в наступному році.

 

"Найвідоміший конкурс краси для заміжніх леді "MRS. WORLD" вже на старті. Наша Mrs.Crimea-World Анна Малоземова, на жаль, не зможе приєднатися до них. Отримати візу США нам не вдалося", – поскаржилася авторка допису.

 

За словами Біль, віце-президентка світового конкурсу Тана Джонсон пообіцяла учасниці, що вона зможе представити Росію в наступному році, за що їй висловили подяку.

 

 

Відомо, що Анна Малоземова має 4 дітей, активно займається благодійністю і любить відпочивати біля моря.

 

Зазначимо, що українці відреагували на новину з гумором, не приховуючи свій осуд.

 

Зокрема користувачам соціальної мережі Twitter не сподобалося, що мешканка анексованого Криму бере участь в конкурсі як представниця від країни-окупанта Росії.

 

"Таку красу в Вегасі не побачать. Чайник від Криму", "Конкурс нічого не втратив", "Нічого страшного", "Шансів у неї і так було небагато", – написали українські користувачі в коментарях.

 

Як раніше повідомляла "УМ", національний костюм "Miss Ukraine Universe 2021" Анни Неплях “Вишиваний код України” був представлений в рамках конкурсу "Міс Всесвіт".