Президент Зеленський знявся у «Вечірньому Кварталі»

15:13, 24.12.2021
Президент Зеленський  знявся у «Вечірньому Кварталі»

Зеленський знявся у «Вечірньому кварталі», Кравець стверджує, що він не знав, що йдуть зйомки

Незабаром глядачі знову побачать главу держави у новому випуску «Вечірнього кварталу». 

 

Як інформує Україна молода, про це розповіла актриса Олена Кравець у одній з ТВ програм.

 

«Ні, він не брав участі. Він просто трохи підіграв нам в номері, про який навіть не знав. Тобто так був побудований номер, що він просто робив те, що йому говорять», – заінтригувала Кравець. 

 

За словами акторки з боку Зеленського це була просто імпровізація. Також учасниця шоу зазначила, що всім «кварталівцям»  було приємно бачити президента, але без жартів на зйомках не обійшлося. «Він сміявся», – сказала вона.

 

Кравець також зазначила, до новорічного «Кварталу» також завітали Ілля Лагутенко та гурт «Мумій Тролль». Окрім того, у новорічному випуску будуть музичні сюрпризи від Mozgi, «Антитіла», Dorofeeva, Олі Полякової, Олега Винника, Monatik, Тіни Кароль, Софії Ротару та Івана Дорна. Також до номерів приєднається запрошений актор, народний артист України Станіслав Боклан.

 

Кравець  розповіла, що новий рік 2022 вона святкуватиме не в особистій компанії Володимира Зеленського. Але з посмішкою додала: «разом з президентом, у всякому разі», натякнувши, що  виступ ексколеги буде дивитися по телевізору.

 

Нагадаємо, попри обіцянки президента Володимира Зеленського не призначати на держпосади «армійських друзів і кумів», за 2.5 роки його президентства високі посади отримало близько трьох десятків людей, пов’язаних або з родиною самого Зеленського, або ж зі студією «Квартал 95». 
 

Як повідомляла УМ, Президент України Володимир Зеленський заявив, що Україна хоче отримати дуже чітку часову перспективу щодо членства від НАТО у 2022 році.