Рок-гурт The Hardkiss презентував новий кліп на трек «Сестра», відео

14:28, 12.12.2021
Рок-гурт The Hardkiss презентував новий кліп на трек «Сестра», відео

Головну ідею ілюстрації пісні «Сестра» Вал Бебко та Юлія Саніна придумували близько трьох місяців. (facebook.com/THEHARDKISS)

Український рок-гурт The Hardkiss презентував новий кліп на трек «Сестра» з альбому «Жива і не залізна» в соціальних мережах.

 

Як інформує Україна молода, відеоролик рок-гурт опублікував на YouTube-каналі на цьому тижні.

 

Вже протягом двох діб кліп посів третю сходинку у трендах YouTube. Наразі його переглянуло майже 716 тисяч осіб.

 

У пісні розповідається про міцну жіночу дружбу та підтримку після нещасного кохання.

 

Нове музичне відео знято у східному стилі. Головну ідею ілюстрації пісні «Сестра» Вал Бебко та Юлія Саніна придумували близько трьох місяців.

 

«Japanese Dancer» - саме в такому образі з'явилася солістка гурту Юлія Саніна. Стилісти підібрали їй темне кімоно, розмальоване гілками квітучої сакури. Також співачка виконала традиційний японський танець із віялами, які символізують заклик до радості та щастя.

 

Також роль сестри, яку викрала мафія, у кліпі зіграла молода акторка Аліна Чебан. Саніна зізнається, що вже при першій зустрічі дівчина її зацікавила.

 

«На неї ми звернули увагу цього літа – на зйомках фільму «Найкращі вихідні». Аліна має таку яскраву та харизматичну зовнішність! Ми ще не вигадали сюжет для «Сестри», але вже бачили в цій ролі саме її», – ділиться співачка Юлія Саніна у соцмережах.

 

 

«Ми зупинилися на драйві та кіношному арті. Під час підготовки до кліпу ми з Юлею переглянули два-три десятки найголовніших світових екшенів. Стільки бойовиків ми, напевно, за останні десять років не бачили», – розповів креативний продюсер гурту Вал Бебко, зазначається на сторінці The Hardkiss  у Facebook.

 

Зняти кліп за «японськими мотивами» у Києві виявилося досить складно. Творцям кліпу довелося перебудувати хол одного зі столичних готелів, щоб створити підходящу локацію для зйомок.

 

 

Як повідомляла «УМ», співак MONATIK презентував український кавер та кліп на відому пісню гурту «Скрябін» та Андрія Кузьменка «Старі фотографії».