Замість «Айфону» киянка придбала болти у магазині «Фокстрот»

17:55, 30.11.2021
Замість «Айфону» киянка придбала  болти у магазині «Фокстрот»

Замість телефону дівчина у коробці знайшла металеві болти.

Дивну знахідку виявила киянка Вікторія Шапкіна, розпакувавши коробку: замість телефону, котрий коштував 24000 гривень, дівчина побачила залізні болти.
 
Як інформує Україна молода, про цей інцидент розповіла потерпіла на сторінці Фейсбуку. 
 
За словами дівчини, прикрий випадок трапився з нею у  торгово-розважальному центрі «Dream Town». Вона попередньо замовила телефон онлайн і вирішила взяти його в кредит.
 
«Я замовила телефон онлайн, у кредит. Вчора приїхала за ним до магазину у «Dream Town». Оформила документи, продавчиня стояла з коробочкою із телефоном на стійці видачі товару. Ввечері у мене був потяг до Одеси і купа справ, які треба було зробити якнайшвидше.
 
Я попросила переставити стару сім-карту у новий телефон, на що мені відмовили. Не запропонували увімнути телефон і перевірити його справність, як це роблять у нормальних магазинах. І до того ж, я поспішала. Дуже.
 
Коли я відкрила коробку, там були гайки, загорнуті у поліетилен. Я не розуміла, що сталося, і намагалася знайти телефон у коробці, але вона була пуста. Навіть картонка зі шпилькою для того, щоб дістати сім-карту, була порожня» ,-йдеться в повідомленні. 
 
Після неприємного викриття дівчина одразу ж зателефонувала на «гарячу лінію» «Фокстроту», де консультант повідомила про необхідність  з’явитися у магазин для з’ясування обставин інциденту.
 
Зрештою персонал звинуватив покупчиню в тому, що вона не перевірила вміст коробки одразу на касі. Однак розплутування загадкової історії продовжилося. 
 
«Ситуація, що сталася, для нас така ж неприємна несподіванка, як і для клієнта. Тому для її вирішення нам потрібно було провести поглиблене розслідування, що зайняло трохи більше часу. Ми щиро перепрошуємо за такий інцидент та вдячні Вікторії за лояльність»,– написали представники "Фокстроту" під дописом дівчини.
 
Крім того, вони пообіцяли зробити висновки зі скандального випадку й докласти усіх зусиль, аби більше ніхто не опинився у подібній ситуації.
 
Пізніше Вікторія написала, що магазин таки пообіцяв їй видати новий телефон.