«Ніякої вам Марджаджи»: українці обурені планами Шуфутинського виступити у Києві

16:45, 21.11.2021
«Ніякої вам Марджаджи»: українці обурені планами Шуфутинського виступити у Києві

Михайло Шуфутинський обіцяє киянам приїхати 8 березня. (facebook.com/shufutinsky)

Прийдешньої весни-2022 до України з концертом може приїхати відомий російський виконавець Михайло Шуфутинський.

 

При цьому популярного серед старшого покоління українців шансоньє давно внесли до бази "Миротворець".

 

Як повідомляє «Україна молода», невдоволення з приводу організації виступу російського артиста висловив Facebook-користувач Сергій Іванов.

 

За його словами, Шуфутинський практично "не вилазить із окупованого Криму". У цьому можна переконатися, якщо просто пошукати ім’я виконавця в Google, додавши слово "Крим".

 

"На сайті агенції концерт вже має статус "надпопулярної події", в чому я жодним чином не сумніваюся. Адже наші люмпени завжди використовують свій шанс замотати тулуби в люрекс і потрусити жирами", — обурюється Сергій Іванов.

 

 

Чоловік закликав усіх небайдужих привернути увагу СБУ до концерту Шуфутинського, який готується в Україні. При цьому він пропонує або заборонити артисту в’їзд, або після прибуття заарештувати його та покарати.

 

До речі, захід має нібито відбутися 8 березня 2022 року. Майданчик, на який "замахнувся" шансоньє, аж ніяк немаленький — сам Палац спорту, повідомляє новинний інтернет-портал «Telegraf».

 

Та й квитки на подію доволі дорогі: ціна стартує від 590 гривень за місця на бічних секціях. Партер коштуватиме від 1190 до 2990 гривень (залежно від обраного ряду).

 

Найексклюзивніші місця, у так званому VIP-партері узагалі коштують від 2990 до 5990 гривень.

 

 

Чимало українців обурилися організацією концерту російського артиста, який визнає окупацію Криму законною. Невдоволення користувачів Facebook вилилося в те, що на офіційній сторінці ресурсу Concert.ua наразі закрита можливість коментувати публікації.

 

На новину про підготовку виступу Михайла Шуфутинського відреагували відомий український продюсер Ігор Кондратюк, який, свого часу, ініціював заборону концертів російських зірок в Україні, а також військовий блогер - полковник ЗСУ Анатолій Штефан «Штірліц», який фокусує увагу СБУ на цій проблемі.

 

«Як можна організовувати концерт людини яка підтримую окупацію Криму, незаконно відвідує окупований Крим і дає там концерти? Коментарі ви вже закрили на цей допис, тому і звертаюся публічно.

 

Чи ви 7 років не можете визначитися зі своєю позицією та і надалі розповідаєте казки про «музикаспорт внєпалітікі». Ні, це є одним із інструментів пропаганди», - емоційно звернувся до квиткового оператора Concert.ua полковник Штефан.

 

 

Як раніше повідомляла «УМ», президент Зеленський розглянув петицію Кондратюка про заборону концертів російських артистів на території України, давши завдання Шмигалю, Данілову та Баканову опрацювати позиції, щодо цього питання.