Андрій Хливнюк після розлучення представив кліп з моделлю, відео

08:07, 21.11.2021
Андрій Хливнюк після розлучення представив кліп з моделлю, відео

Наталія Гоцій і Андрій Хливнюк у кліпі «Імперії впадуть». (facebook.com/boomboxfamily)

Гурт «Бумбокс» презентував пісню та кліп «Імперії впадуть» цими днями. Автором слів є фронтмен гурту Андрій Хливнюк, який нещодавно розлучився з дружиною Анною Копиловою після 11 років шлюбу.

 

Відтак, пісня і кліп певною мірою відображають емоційний стан Хливнюка.

 

Як інформує Україна молода, кліп «Імперії впадуть» активно презентують на всіх сторінках гурту «Бумбокс» в соцмережах.

 

Нова пісня стала завершенням трилогії, до якої входять кліпи "ДШ" та "Ангела". Це роботи з різних альбомів і з різним змістом, проте об'єднані одною історією.

 

«Імперії впадуть» – історія про те, як стосунки з коханою людиною, хоч би якими вони були, лишають на нас сліди. І отримавши цей досвід,  ми несемо його із собою. Іноді людина з’являється в житті іншої як підтримка, іноді як випробування, яке не кожен здатен пройти. Що робити? Встати та продовжити? Завдати удару в спину чи просто здатися? Кинути зброю та віддатись одне одному? Варіантів безліч, як і безліч тактик у фехтувальному поєдинку», – йдеться в описі до кліпу.

 

У кліпі соліст гурту змагається на шпагах із жінкою. Після затятого поєдинку на тілах обох залишилися рани, непомітні під обмундируванням.

 

Режисером кліпу став Став Гуренко. Партнеркою Хливнюка у кліпі стала всесвітньо відома модель Наталія Гоцій.

 

 

Фронтмен «Бумбоксу» каже, що йому було дуже комфортно з нею працювати. Саме їй він відправив демо пісні "Імперії впадуть", яку вважає дуже близькою та відданою слухачкою гурту.

 

Соліст переконаний, що без жінки кліпу не було б. Як і без фехтувальників Влади Харькової та Володимира Станкевича, які теж приєднались до зйомок.

 

"Наталя заради нас скасувала одну зйомку і перенесла ще кілька, одразу після зйомок кліпу поїхала в аеропорт, де на неї чекала робота в Лондоні. Вона закохала знімальну групу своїм тактом і професіоналізмом. Коли Наталя була в кадрі, на майданчику стояла тиша, хіба що я міг щось говорити з нашим оператором Олександром Бойком, та й то режисер на нас покрикував.

 

Наталя настільки органічно вписалася в історію, що їй одразу всі повірили. Спробуйте прожити важкі стосунки у кадрі під яскравим світлом в оточенні тридцяти людей. А тепер повторіть це дев'ять раз. Це треба вміти», – каже задоволеним роботою Андрій Хливнюк.

 

Сама ж модель Наталя Гоцій зізнається, що за свою кар'єру моделі вона брала участь у тисячах зйомок, але в кліпі знімалася вперше.

 

«Шпага та костюм перетворюють – я відчувала себе бійцем, вони посилювали агресію, посилювали внутрішній конфлікт, тому сцени на манежі грати було легко. А ось сцена в душі… Я думала, що це жарт. Немає жодної проблеми у тому, щоб цілуватися на знімальному майданчику. Ми актори і виконуємо свою роботу, але як зрозуміти, що це не вульгарно? Ну і попри турботу команди – було прохолодно. Але ми впоралися швидко. З першого дублю. Або з другого. Чи третього?», - зазначила українська модель.

 

 

Зауважимо, що Андрій Хливнюк розлучився із своєю дружиною Анною Копиловою, з якою виховував двох дітей, на початку листопада.

 

Резолютивна частина ухвали Шевченківського суду Києва про розлучення від 5 листопада була опублікована в реєстрі судових рішень.

 

Ініціатором розриву стала дружина Анна. Вона і подавала позов, а суд задовольнив її вимоги.

 

Як повідомляла "УМ", одна з найяскравіших жінок-диригентів на світовій сцені Оксана Линів і відомий скрипаль Дюссельдорфського симфонічного оркестру (Німеччина) Андрій Мурза побралися у Львові у листопаді.