Google є найпопулярнішим запитом в пошуковій системі від Microsoft

19:51, 01.10.2021
Google є найпопулярнішим запитом в пошуковій системі від Microsoft

Люди використовують Google тому, що вони хочуть, стверджують у корпорації. (Фото з сайту Pixabay)

Корпорація Google наголошує, що лідером запитів у пошуковій системі Microsoft Bing є саме слово «Google».

 

Ці дані стали відомими під час розгляду позову, який був поданий Google у відповідь на штраф у $5 мільярдів від Євросоюзу за зловживання становищем на ринку.

 

Як передає Україна молода, про це пише BBC.

 

«Ми представили докази, які підтверджують, що найбільш поширеним пошуковим запитом у Bing, безумовно, є «Google». Люди використовують Google тому, що вони хочуть, а не тому, що їх змушують», — заявив адвокат Альфонсо Ламадрид Генеральному суду ЄС.

 

За його даними, частка ринку, яку посідає Google, відповідає опитуванням споживачів, які показують, що 95% користувачів віддають перевагу Google перед конкуруючими пошуковим системами.

 

Зауважимо, що в березні 2019 року Єврокомісія оштрафувала компанію Google на €1,49 мільярда за порушення антимонопольних правил ЄС.

 

Пізніше Google погодилася заплатити майже €1 млрд, щоб припинити розслідування про несплату податків, яке ведеться проти неї у Франції вже кілька років.

 

Як повідомляла "УМ", в результаті досліджень було встановлено, що Instagram завдає шкоди психічному здоров’ю підлітків, особливо дівчат.