Літо 2021: стилістка Олена Мудренко радить пишні спідниці та корсети

20:26, 22.06.2021
Літо 2021: стилістка Олена Мудренко радить пишні спідниці та корсети

Влітку варто приділити увагу пишним спідницям, а також звернути увагу на шорти, корсети, комбінезони та легкі костюми.

Українська стилістка Олена Мудренко запевняє модниць, що нині в тренді яскраві кольори, довжина максі й рукава-буфи.

 

Крім сарафанів, варто приділити увагу пишним  спідницям, а також звернути увагу на шорти, корсети, комбінезони та легкі костюми влітку 2021 року.

 

Як передає Україна молода, про це пані Мудренко заявила в ефірі програми «Ранок з Україною».

 

Зокрема, дівчатам з типом фігури "груша" експертка порадила звернути увагу на сукні із запахом або рукавами-ліхтариками, сарафани з дрібним принтом і пишним низом, а також на моделі з V-подібним вирізом.

 

«Такі варіанти будуть виконувати функцію корекції фігури – подовжувати шию і витягати обличчя», – пояснила експертка.

 

 

Фасон з V-подібним вирізом підійде і власницям фігури "перевернутий трикутник". Такий виріз зробить широкі плечі більш крихкими. Також стилістка радить пишні спідниці, сарафани на одне плече або з тоненькими бретельками та асиметричний крій. Кольори краще обрати яскраві.

 

Жінкам з типом фігури "прямокутник", де плечі, талія і стегна однакові за шириною, підійдуть корсети, широкі пояси й виразні принти. Наприклад, можна обрати легкий костюм з топа і спідниці на гумці, яка підкреслить талію.

 

Що стосується цін, то в мас-маркеті пляжні сарафани можна знайти від 500 до 1500 гривень, комбінезони – від 800 до 2500 гривень, шорти – від 500 до 800 гривень, а за костюми на літо доведеться заплатити від 1500 до 3000 гривень.