Росія відновлює авіасполучення з Туреччиною

10:19, 19.06.2021
Росія відновлює авіасполучення з Туреччиною

Росіяни знову зможуть відпочивати у Туреччині.

Авіасполучення між Росією і Туреччиною буде відновлене з 22 червня. Раніше влада Росії зупинила авіасполучення з Туреччиною ще 15 квітня нібито через пандемію, а потім продовжила заборону.

 

Як повідомляє Україна молода, про це інформують російські ЗМІ з посиланням на підсумки засідання оперативного штабу Росії по боротьбі з коронавірусом.

 

Серед іншого влада Росії також вирішила з 28 червня відновити авіасполучення з США, Італією, Бельгією, Болгарією, Ірландією, Кіпром, Північною Македонією і Йорданією.

 

В Австрію, Азербайджан, Вірменію, Грецію, Катар, Фінляндію, Хорватію та Швейцарію буде збільшена кількість авіарейсів.

 

Зауважимо, що відновлення авіасполучення з Туреччиною відбувається на тлі погіршення ситуації з протидії коронавірусу, адже москвичі почали масово заражатися так званим "індійським коронавірусом"

 

З початку червня в Росії зростає добова кількість нових заражень COVID-19. До того ж, з12 до 20 червня у Москві знову ввели карантин через найвищі з грудня 2020 року епідемічні показники.

 

Українські прикордонники не пропускають росіян, щеплених препаратом "Супутник V", оскільки він не зареєстрований ВООЗ як вакцина проти коронавірусу.

 

Українські вчені припускали, що нова хвиля COVID-19 може прийти в Україну з Росії через східні території.

 

Раніше у Туреччині закликали українців відпочити без росіян.