Джаред Лето загубив Оскар за «Далласький клуб покупців»

12:42, 30.01.2021
Джаред Лето загубив Оскар за «Далласький клуб покупців»

Джаред Лето отримав Оскара у 2014 році за найкращу чоловічу роль другого плану у фільмі «Далласький клуб покупців».

Відомий актор і вокаліст рок-гурту Thirty Seconds to Mars Джаред Лето нещодавно заявив, що не зміг знайти свій «Оскар» після переїзду в новий будинок в Лос-Анджелесі.

 

Як повідомляє УМ, про це пишуть світові таблоїди.

 

Пан Лето не відразу дізнався про зникнення престижної нагороди «Оскар», а тільки три роки тому. Але, можливо, до цього ніхто не наважувався сказати йому про втрату.

 

«Я дізнався, що вона пропала ось уже понад три роки тому. Я цього не знав і не думаю, що хтось хотів би мені повідомляти про це», – сказав актор у програмі The Late Late Show із Джеймсом Корденом.

 

При цьому, він дуже сподівається на те, що його нагорода зараз знаходиться в “надійних руках”, і новий власник подбає про неї.

 

Цікаво, що за словами Джареда, його стауетка має особливі прикмети, оскільки він одного разу випадково вдарив нагороду об поручні сходів, після чого на ній утворилася невелика вм'ятина.

 

Нагороду актор отримав у 2014 році за найкращу чоловічу роль другого плану у фільмі «Далласький клуб покупців», в якій зіграв транссексуала, який заразився СНІДом.

 

Утім, Лето не єдиний, хто загубив свій «Оскар». Наприклад, Анджеліна Джолі також загубила статуетку, яку вона отримала у 1999 році за фільм «Перерване життя».

 

У цьому списку також Дженніфер Лоуренс, Метт Деймон, Джефф Бріджес, Колін Ферт і Бінг Кросбі.