Скандальний Morgenshtern виступить в Україні

14:34, 18.12.2020
Скандальний Morgenshtern виступить в Україні

Витупити епатажного артиста заплановані на червень 2021 року

Скандальний російський артист Morgenshtern (справжнє ім'я – Алішер Валєєв) після невдалого виступу в Одесі в грудні минулого року знову запланував концерти в Україні. В червні він хоче виступити в Києві, Харкові та Запоріжжі.

 

Схоже, що російському артистові було замало минулорічного скандалу і він вирішив повернутися в Україну. Він вміло провокує публіку та створює навколо своєї особистості ажіотаж будь-якою дією. 

 

Заплановані виступи Моргенштерна анонсував на особистій сторінці у фейсбуці засновник і власник Kontramarka Олександр Порядченко.

 

Витупити епатажного артиста заплановані на червень 2021 року. Він приїде з концертами у три міста: Київ (3 червня), Харків (4 червня), Запоріжжя (6 червня).

 

Олександр Порядченко поширив на своєму акаунті анонс туру Моргенштерна. Саме платформа Kontramarka стала місцем, де можна зробити передзамовлення квитків на виступи скандального виконавця в Україні. Оскільки до особистості Morgenshtern прикута велика увага, він завжди створює шалений ажіотаж навколо своєї персони і повернення в Україну не стало винятком.

 

"Morgenshtern відчув увесь сенс хайпу та провокації, перетворивши їх на особисте золото. Його соціальний капітал росте так само швидко, як і банківський рахунок. Що ж Алішер Валєєв "викине" на концерті в Києві? Звісно, що відповідь ми отримаємо в червні, до якого тепер безперечно варто дожити", - зазначив Олександр у дописі.

 

Як повідомляла УМ, 8 грудня 2019 року російський музикант виступив в Одесі. Тоді в місті був офіційно оголошений день жалоби з приводу трагедії в Одеському коледжі. Артист зі сцени назвав подію "йо**ною показухою". Відео з обурливою заявою Morgenshtern швидко розлетілося мережею.

 

 

"Я вважаю, що день жалоби – це просто показуха, просто йо**на показуха. Давайте влаштуємо замість дня жалоби день, б***ь, крику. Якого х*я пожежних перевірок немає в місті?", - сказав репер.