Східний гороскоп: яка тварина править у 2021 році

19:21, 13.12.2020
Східний гороскоп: яка тварина править у 2021 році

Металевий бик, як правило, сильний і впевнений в собі.

Наступний 2021 рік буде роком Білого Металевого Бика, згідно з Китайським гороскопом, який заснований на 12-річному місячному циклі.

 

Китайці вірять, що тварина передає свої відмітні ознаки року, в який вона править.

 

Металевий бик, як правило, сильний і впевнений в собі, дуже відвертий і прямолінійний. Він нічого і нікого не боїться, в усьому пробиває собі дорогу самостійно, не сподіваючись на чиюсь активну допомогу і підтримку. Металевий бик дуже принциповий, буде відстоювати свої переконання до останнього. Також він дуже працьовитий і цілеспрямований, завжди доводить розпочату справу до кінця.

 

Згідно з китайським східним календарем, кожен рік присвячений одному з дванадцяти тварин і одній зі стихій - Метал, Земля, Дерево, Вогонь і Вода.

 

Також кожна тварина отримує свій колір. Порядок тварин по роках такий: Щур, Бик, Тигр, Кролик, Дракон, Змія, Кінь, Коза, Мавпа, Півень, Собака і Свиня.

 

Китайський Новий рік святкують в ніч на другий молодик після зимового сонцестояння. Новий рік в Китаї відзначають два тижні, щоб завоювати прихильність нового знака.

 

Наступного року Рік Бика відзначається з 12 лютого 2021 року до 30 січня 2022.

 

Попередні роки Бика були у 2009, 1997, 1985, 1973, 1961 роках.

 

Яким буде рік Білого Металевого Бика

 

Наступний рік обіцяє бути спокійним, він пройде в роботі над собою. Бик любить чесних, відповідальність і працьовитих людей. Це впевнений в собі і спокійний знак, він не любить активність і зміни.

 

Перша половина року буде продуктивною, в цей час рекомендується приділити увагу своїй кар'єрі. У другій половині 2021 року займіться своїм здоров'ям і бережіть нерви - це час стресів.

 

Народжені в цей рік, дуже не люблять під когось підлаштовуватися. Вони завжди крокують по життю з гордо піднятою головою, долаючи всі труднощі на своєму шляху.

 

На любовному фронті він прагне, як можна швидше завоювати симпатію об’єкта свого обожнювання.

 

Знаменитості, які народилися в рік Бика:

 

Ганс Християн Андерсен, Іоган Себастьян Бах, Джон Бон Джові, Наполеон Бонапарт, Чарлі Чаплін, принцеса Діана, Уолт Дісней, Дастін Хоффман, Ентоні Хопкінс, Саддам Хусейн, Джейн Фонда, Адольф Гітлер, Едді Мерфі, Джессіка Ланж, Джавахарлал Неру, Джек Ніколсон, Меріл Стріп, Маргарет Тетчер, Вінсент Ван Гог, Іван Сєченов, Іван Крилов, Михайло Кутузов, Олексій Аракчеєв, Олександр Покришкін, Фелікс Дзержинський, Микита Богословський, Сергій Михалков.