Актор Анатолій Пашинін одружився з українкою Лесею Задесенець

21:36, 17.11.2020
Актор Анатолій Пашинін одружився з українкою Лесею Задесенець

Молодята Анатолій Пашинін і Леся Задесенець.

Колишній російський актор Анатолій Пашинін, який після Євромайдану повернувся на Запоріжжя і навіть воював у складі Української добровольчої армії з російськими окупантами на Донбасі, нещодавно вперше одружився.

 

Як інформує Україна молода, про своє одруження Пашинін повідомив у соцмережах.

 

Зокрема, 42-річний актор побрався із українкою на ім'я Леся Задесенець.

 

Відомо, що  Леся працює юристом у великій кінокомпанії, їй 44 роки.

 

 

Про те, що він більше не холостякує, Анатолій Пашинін розповів на своїй сторінці у Facebook:

 

«Радість і гордість переповнюють мене! Моя божественна Леся, надавши мені високу честь, прийняла моє освідчення і стала моєю дружиною! Ще разів сімсот написав би моя! Україно, за щедру нагороду, дякую!».

 

 

Судячи з дати публікації, закохані сказали одне одному "так" наприкінці жовтня. Зауважимо, що для 42-річного Пашиніна шлюб з Лесею став першим.

 

Нагадаємо, що Анатолій Пашинін народився в сім’ї військових у Світловодську на Кіровоградщині. Дитинство і юність актора пройшли у Запоріжжі.

 

Анатолій Пашинін спочатку не побажав продовжувати традицію родини і не став кадровим військовим, як його дід, батько і брат, натомість вступив до Вищого театрального училища імені Михайла Щепкіна у Москві, а у 2001 році розпочав свою кінокар’єру. 
 

Телеглядачі знають його за фільмами "Грозові ворота", "Адмірал", "Втеча", "Ми з майбутнього" та багатьма іншими.

 

У роки роботи в Росії Анатолій Пашинін висловлювався проти політичного курсу Володимира Путіна. Актор підтримав Євромайдан і відверто критикував дії російської влади і вибачався перед українцями за росіян.

 

У березні 2014 року актор повернувся до України, на Запоріжжя. Тоді ж, виголивши чуба по-січовому, Пашинін записав на острові Хортиця звернення до росіян, в якому намагався пояснити, що українці ведуть справедливу боротьбу за волю і не є фашистами.

 

Вже у 2017 році пішов служити добровольцем української армії на Донбас за прикладом свого брата, який був кадровим військовим ЗСУ, як і батько.

 

Після передової знявся у кількох, вже українських фільмах. Зокрема, брав участь у зйомках художнього фільму про добровольців "Посттравматична рапсодія".