Facebook створив лайк «турботливе сердечко»

10:10, 19.04.2020
Facebook створив лайк «турботливе сердечко»

Турботливе сердечко буде доступне лише у комп'ютерній версії, а у Messenger буде інша реакція – анімоване серце.

Соціальна мережа Facebook планує додати до реакцій на дописи користувачів новий лайк-вподобайку вже на наступному тижні.

 

Новий лайк представляє собою турботливе сердечко, за допомогою якого можна висловити підтримку близьким у часи пандемії коронавірусу.

 

Як передає «Україна молода», про це повідомив менеджер із технічних комунікацій Facebook Александр Войка.

 

«Ми запускаємо нові реакції турботи у Facebook та Messenger як спосіб підтримати один одного у ці складні часи. Ми сподіваємось, що ці реакції дадуть людям нові способи продемонструвати свою підтримку у часи пандемії», - наголосив пан Войка.

 

Зазначимо, що «турботливе серце» у вигляді емоджі, що обіймає сердечко, буде доступне лише у комп'ютерній версії соціальної мережі. А у Messenger буде інша реакція – анімоване серце, що б'ється.

 

Як повідомляла «УМ», компанія Google створила серію дудлів, які ведуть на сторінки з подяками працівникам, які безпосередньо залучені до боротьби із коронавірусом COVID-19.

 

Зокрема, Google дякував двірникам, працівникам сільського господарства, продуктових магазинів, екстрених служб, комунальних служб, лікарям, медсестрам, вченим, працівникам служб доставки, пакувальникам і кур'єрам, дослідникам, а також вчителям і няням.