Дякуємо кур’єрам і кухарям: google випустив нові дудли

20:53, 16.04.2020
Дякуємо кур’єрам і кухарям: google випустив нові дудли

На тематичному малюнку від пошуковика сердечко потрапляє до кухаря в масці, який готує і пакує їжу.

Компанія Google створила нові дудли, які ведуть на сторінки з подяками працівникам,  які безпосередньо залучені до боротьби із коронавірусом COVID-19: кур’єрам і кухарям.

 

Зокрема, компанія висловила таким чином подяку працівникам служб доставки, пакувальникам та кур'єрам минулої середи, 15 квітня.

 

А вже у четвер, 16 квітня новий дудл було присвячено працівникам сфери громадського харчування.

 

На тематичних малюнках від пошуковика сердечко спочатку потрапляло до стилізованої фігурки водія вантажівки у масці, а вже наступного дня сердечко потрапляло до кухаря в масці, який готує і пакує їжу.

 

Вітаючи всіх, хто готує та доставляє посилки до наших домівок, адміністрація пошуковика пояснює, що саме завдяки цим людям ми можемо залишатися вдома дотримуючись карантину.

 

 

А щодо кухарів і пекарів зазначається: «Незважаючи на те, що ресторани і кав’ярні закриті через карантин, багато з них і далі працюють на доставку їжі додому».

 

Натискання на дудл веде на сторінку пошуку: “Спасибі всім, хто допомагає боротися з коронавірусною хворобою”.

 

Як повідомляла «УМ», минулого тижня Google розпочав серію дудлів, щоб подякувати багатьом людям, які щодня боряться із Covid-19 – від лікарів та медсестер, які доглядають за людьми на передовій, до викладачів та працівників сільського господарства, які роблять все для того, щоб товари та послуги були ще доступнішими.

 

 Минулого разу адміністрація Google подякувала усім працівникам сільського господарства.

 

Першим користувачі побачили дудл від 6 квітня, присвячений працівникам охорони здоров’я та вченим, які займаються розробкою вакцини проти вірусу.