Злата Огнєвіч фотографується з подушкою на карантині

22:07, 11.04.2020
Злата Огнєвіч фотографується з подушкою на карантині

Українська співачка, екснардепка Злата Огнєвіч дотримується режиму карантину але тримає комунікацію з фанатами завдяки соцмережам.

 

Зокрема, артистка постить пікантні архівні кадри в Instagram, повідомляє «Україна молода».

 

Так, днями Злата Огнєвіч показала тіло в купальнику на безлюдному пляжі з геолокацією «Індійський океан».

 

Воно й зрозуміло, у розпал пандемії коронавірусу зіркам шоу-бізнесу доводиться відмовитися від десятків асистентів, стилістів, візажистів та перукарів та міркувати над майбутніми образами для зйомок вдома самостійно.

 

Проте Злата Огнєвіч вирішила переглянути власну галерею і відшукала там архівні фото, якими поспішила поділитися з фоловерами.

 

Співачка опублікувала фото у смугастому червоно-білому купальнику, який ідеально підкреслив всі принади її приголомшливої фігури. Злата Огнєвіч позувала на піщаному пляжі лежачи та показала, як бігла назустріч Індійському океану під час відпочинку на Балі.

 

 

Зірка зуміла вкотре переконати прихильників, що сумлінні заняття спортом та правильне харчування не проходять даремно. Злата не стала приховувати, що сумує за таким відпочинком: "Здається, ніби це було в минулому житті. Дякую Всесвіту за кожну приємну мить, відчуття щастя, яке розливалося сонцем по венах".

 

Крім того, українська співачка долучилася до світового "карантинного" тренду – образ з подушки або ковдри та пояса. Вона показала власне екстравагантне рішення, доповнивши традиційні елементи чорним капелюшком. Завдяки довжині міні свого вбрання Злата Огнєвіч засвітила стрункі ноги та жіночні плечі.