Вишукані смарагди для справжніх цінителів

15:57, 01.03.2019
Вишукані смарагди для справжніх цінителів

Смарагд — один з найкрасивіших і дорогих дорогоцінних каменів у світі. Символ мудрості, сили, аристократичності і неперевершеного смаку.

 

Відрізняється смарагд дивним насиченим зеленим кольором з відтінком синього або жовтого. Завдяки променистому сяйву і прозорості він вважається магічним дорогоцінним каменем. Його старовинна назва - «смарагд», що позначає «зелений камінь, що приносить удачу і добробут».


 

Шанувальники смарагдових прикрас


Вироби зі смарагдів подобаються сильним, впевненим, врівноваженим людям. Дорогоцінний камінь в оправі з золота - ознака вишуканого смаку і стилю. Шанувальницями золотих кілець з великим смарагдом, зокрема, були цариця Єгипту Клеопатра і Роксолана - українка, відома всьому світу як Хюррем-Султан.


Різноманітність ювелірних виробів


Залишаються в тренді смарагдові прикраси в золотій і срібній оправі:


 - Кільце в сучасному дизайні підкреслить смак і красу його власниці. Сяйво золота гармонійно доповнює глибину і блиск дорогоцінного каміння. Прекрасним подарунком, що символізує любов і вірність, буде золоте кільце зі смарагдом і розсипом діамантів.


 - Сережки овальної, прямокутної форми, гвоздики/пусети, сережки з підвісками, з англійським замком доповнять образ яскравої модниці.


 - Кулон може порадувати прекрасну леді, гармонуючи з іншими прикрасами, стилем одягу і навіть з її характером. Подарунок у вигляді золотого хрестика зі смарагдом на головне таїнство в житті людини — хрестини — буде виглядати символічно і навіть магічно, як побажання довгого і щасливого життя.


 - Браслети зі смарагдом — символ розкоші. М'який браслет з дорогоцінними каменями підкреслить красу руки й тонке зап'ястя його власниці. Особливо привабливі прикраси в поєднанні з коктейльними та вечірніми нарядами.


Gold.ua надає великий вибір золотих і срібних прикрас зі смарагдом для справжніх шанувальників. На сайті  https://gold.ua/stone/emerald можна знайти дивовижні вироби на будь-який смак.