Кевін Спейсі в образі героя «Карткового будинку» прокоментував звинувачення у сексуальних домаганнях

16:59, 25.12.2018
Кевін Спейсі в образі героя «Карткового будинку» прокоментував звинувачення у сексуальних домаганнях

Кевін Спейсі натякнув на необґрунтованість обвинувачень у сексуальних домаганнях (скріншот відео)

Американський актор Кевіна Спейсі в образі свого героя Френка Андервуда із серіалу "Картковий будинок" прокоментував звинувачення у сексуальних домаганнях та можливість повернення в серіал.

Про відеозвернення Кевіна Спейсі "Нехай я буду Френком", яке за добу зібрало понад 4 мільйони переглядів, повідомляє УНІАН.

Відеоролик, опублікований на Youtube, став першою публічною заявою актора в соцмережах після сексуального скандалу.

"Вони намагалися нас розділити, але те, що є між нами, занадто сильне. Врешті-решт, ми з вами ділилися усім. Я розкривав вам найпотаємніші, темні секрети. Я показував вам точнісінько те, на що люди здатні. Я шокував вас своєю чесністю, але, найчастіше, я випробовував вас і змушував думати. І ви довіряли мені, хоча знали, що не слід. Ми з вами не закінчили, хто б що не говорив. І, крім того, я знаю, чого ви хочете. Ви хочете, щоб я повернувся", - заявив він.

Актор також запитав глядачів, чи вони готові довіряти судженням без фактів.

"Деякі вірили й чекали, затамувавши подих, щоб почути мої зізнанн у всьому. Вони ладні померти, щоб змусити мене заявити, що все сказане — це правда і що я отримав те, на що заслуговував", - зазначив Спейсі.

Актор в образі Френка Андервуда вказав, що пережив «імпічмент без суду» та «досі нічого не боїться», а ситуація з його смертю зовсім не є очевидною.

"Навіть незважаючи на мою смерть, я відчуваю себе напрочуд добре. І з кожним днем росте моя впевненість в тому, що досить скоро ви дізнаєтеся всю правду... Зачекайте хвилинку. Я зараз тут подумав, ви ж насправді не бачили, як я помер, хіба ні? Висновки можуть бути такими неправдивими", - заявив він.



Нагадаємо, Юлія Тимошенко скопіювала образ Клер Андервуд для презентації "Нового курсу".