Алла Пугачова відверто розповіла про різні спальні з Максимом Галкіним

12:45, 11.07.2018
Алла Пугачова відверто розповіла про різні спальні з Максимом Галкіним

Галкін, за словами Пугачової, - найкращий чоловік. Фото deti.mail.ru

Примадонна радянської і російської естради Алла Пугачова вперше відверто розповіла про сімейне життя з Максимом Галкіним та їх дітей. 
 
За її словами, до одруження з Галкіним вона не знала, що таке бути заміжньою.
 
"Раніше я не знала, що таке бути заміжньою. Тому що один був директор, інший теж там щось... Ну Філя ... Філя - це Філя, так треба було. А зараз я навіть не знаю, як це визначити. У мене маленькі діти... Цього я теж не знала - моя мама з Христиною сиділа. З Микитою (онук співачки від Христини Орбакайте, - ред.), правда, я поралася", - розповіла Пугачова в інтерв'ю актору і режисеру Олегу Меньшикову. 
 
Нинішньому чоловіку Алли Борисівни від неї дісталася вища оцінка.
 
"У мене чоловік не п'є, не курить, вірний, талановитий, з гумором, красивий, домовитий - все, що треба. Дивлюся і думаю: "Як же мені пощастило нарешті!" Я один раз його тільки запитала: "Я можу спокійно старіти з тобою?" Ви б бачили його очі: "Ти божевільна? Звичайно, не бійся нічого". І все".
 
Окрім того, Пугачова розповіла, як її родині живеться в замку, збудованому Галкіним.
 
"Будинок збудований в стилі замку, але якщо зайти всередину, він не такий уже й великий. Цей будинок настільки хороший, настільки функціональний. Для Лізи, для Гаріка, для Христини, для Клави - по кімнаті. Для мене, для чоловіка - бо я в різних спальнях сплю все життя. Гостьова для Дені. Ось і все", - поділилась вона.
 
Алла Борисівна також зізналась, що дітей вони з Галкіним принципово не карають.
 
"Ми дітей не караємо. Намагаємося їм пояснювати щось. В Японії кажуть, що до п'яти років взагалі нічого не можна - дивіться і спостерігайте. А я і без Японії це знала. Щоб щось дитині дати, треба зрозуміти, що вона хоче взагалі. Ці п'ять років ти придивляєшся до них. Ось всі говорять про Лізу: "Яка артистка!" Я б її в житті не виставляла, але Макс весь час виставляє (в соцмережах, - ред.). І ось я знаю, що їй треба. Вона або Бріжит Бардо, або математик - дуже любить математику і така організована, або щось таке творче", - пояснила Пугачова.
 
Як відомо, хлопчика та дівчинку Пугачовій та Галкіну народила сурогатна мати в 2013 році.