Євро-2024: Захисники Азовсталі підтримали збірну перед матчем зі Словаччиною, фото

12:46, 21.06.2024
Євро-2024: Захисники Азовсталі підтримали збірну перед матчем зі Словаччиною, фото

Із захисниками поспілкувалися та сфотографувалися президент УАФ Андрій Шевченко та головний тренер збірної Сергій Ребров. (Фото УАФ)

Тридцять захисників «Азовсталі», які були в російському полоні та зазнали серйозних поранень, підтримали національну збірну України перед матчем групового етапу Євро-2024 проти Словаччини, який відбудеться у Дюссельдорфі 21 червня о 16.00.

 

Ветерани, які наразі проходять реабілітацію у Німеччині, приїхали до табору збірної напередодні і стежили за передматчевим тренуванням синьо-жовтих.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Українська асоціація футболу в п’ятницю.

 

Військові разом зі збірною звернули увагу на те, що близько 1 500 захисників «Азовсталі» досі перебувають у полоні в росії, а загальне число військовополонених на кілька тисяч більше.

 

 

«Серед хлопців, які були на тренуванні перед другим матчем, багато військових родом із Маріуполя, також був і запеклий уболівальник луганської «Зорі», - інформують в УАФ.

 

 

Із захисниками поспілкувалися та сфотографувалися президент УАФ Андрій Шевченко та головний тренер збірної Сергій Ребров.

 

В Асоціації додають, що загалом три групові поєдинки збірної України на чемпіонаті Європи відвідають близько 300 наших ветеранів.

 

 

Поєдинок Словаччина — Україна відбудеться у п'ятницю, 21 червня, на стадіоні "Дюссельдорф Арена". Стартовий свисток пролунає о 16:00 за київським часом.

 

Як повідомляла «УМ», Національна збірна України розпочала виступ на Євро-2024 у Мюнхені з розгромної поразки від Румунії з рахунком 3:0.