Руслан Ротань призначений в.о. головного тренера збірної України з футболу

14:39, 28.02.2023
Руслан Ротань призначений в.о. головного тренера збірної України з футболу

Руслан Ротань (Фото УАФ)

Виконком Української асоціації футболу затвердив призначити  виконувачем обов’язків головного тренера національної збірної України з футболу Руслана Ротаня.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє УАФ у Фейсбуці

 

«Угода з Русланом Ротанем, який наразі виконує функції головного тренера молодіжної збірної України, буде чинною до моменту набрання чинності контракту із Сергієм Ребровим, перемовини з яким за дорученням виконкому проводить адміністрація УАФ»,— йдеться у повідомленні.

 

Повідомляється, що виконком УАФ погодився провести перемовини з Ребровим стосовно призначення його головним тренером з укладенням контракту строком до 30 липня 2024 року та з можливістю пролонгації до 30 липня 2026 року.

 

12 січня Українська асоціація футболу повідомила, що припиняє співпрацю з головним тренером національної збірної Олександром Петраковим, його контракт закінчувався 30 грудня 2022 року.

 

Як повідомляла УМ, на стартовий поєдинок «синьо-жовтих» у відборі на ЧЄ-2024 — проти збірної Англії, котрий відбудеться 26 березня на легендарному «Уемблі», вже продано всі квитки, а в української збірної досі немає головного тренера.