Спортсмени Ігор Бондарчук та Ігор Кроткіх загинули в бою за Україну

14:20, 29.05.2022
Спортсмени Ігор Бондарчук та Ігор Кроткіх загинули в бою за Україну

Юний Савелій Кроткіх на могилі батька Ігоря Кроткіх (yangoly-sportu.teamukraine.com.ua)

Захищаючи Батьківщину від російських загарбників, у запеклих боях з ворогом загинули двоє українських спортсменів —паверліфтер Ігор Бондарчук і чемпіон України з пейнтболу Ігор Кроткіх.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомляють на сайті «Янголи спорту».
 
Бондарчук був кандидатом у майстри спорту з паверліфтингу.
 
Кроткіх був дворазовим чемпіоном країни з пейнтболу, а також дворазовим володарем кубка України.
 
Разом з побратимами, вінницькими поліцейськими підрозділу особливого призначення "КОРД", Ігор Бондарчук з перших днів захищав нашу країну на передовій. Внаслідок ворожого обстрілу зазнав несумісних з життям поранень. Сталося це неподалік від Запоріжжя.
 
                                                                               Ігор Боднарчук.
 
Старший лейтенант поліції був випускником Вінницького фахового коледжу мистецтв імені Леонтовича й Національної академії внутрішніх справ. У чоловіка залишилися дружина й донька.
 
З початку повномаштабного вторгнення Росії Ігор Кроткіх вступив до лав територіальної оборони міста Ірпінь. Тримаючи оборону міста, загинув у запеклих боях. У нього залишився син 10-річний Савелій.
 
Як повідомляла УМ, чемпіон світу з кікбоксингу, українець Максим Кагал загинув у запеклому бою за блокадний Маріуполь.Спортсмен захищав місто від орків в складі загону спеціального призначення «Азов».