У Росії висміюють збірну в соцмережах після розгрому від Бельгії, фото

18:14, 13.06.2021
У Росії висміюють збірну в соцмережах після розгрому від Бельгії, фото

Збірна Росії зазнала нищівної поразки від бельгійців на власному полі.

Нищівна поразка збірної Росії, яка поступилася на власному полі у Санкт-Петербурзі в ніч на неділю збірній Бельгії з рахунком 0:3, приголомшила російських вболівальників.

 

Як повідомляє Україна молода, вже наступного дня, в неділю користувачі соцмереж почали розповсюджувати чимало фотожаб в яких жорстко висміювали власну національну збірну на чолі з тренером Черчесовим.

 

У багатьох російських пабліках червоною ниткою проходить одне питання з імперськими нотками: Як «маленька Бельгія» змогла розчавити «Велику Росію»?

 

Зауважимо, що рахунок на 10-й хвилині відкрив форвард бельгійців Ромелу Лукаку після навісу вінгера Дріса Мертенса з правого флангу. На 34-й хвилині перевагу «Червоних дияволів» збільшив захисник Томас Мьоньє, вдало зігравши на добиванні, а на 88-й вдруге відзначився Лукаку після результативного пасу Мьоньє.

 

 

Користувачі російських соцмереж відзначають, що збірна Росії стала першою, яка пропустила у першому ж таймі на Євро-2020.

 

Також вболівальники масово поширюють світлини з гумористичних сценок про омський «Газмяс» із розважальної програми Галустяна «Наша Раша».

 

 

Мовляв, так виглядає роздягальня і російської збірної після принизливої поразки від бельгійців.

 

 

А тріо футболістів Джикія – Семенов – Дівеєв порівняли з Моргуновим, Віциним і Нікуліним з радянської комедії «Кавказька полонянка».

 

Тренеру росіян Черчесову також запропонували в наступному матчі «випустити звіра на поле» і підкріпили цю пропозицію світлиною Філіпа Кіркорова у формі національної збірної з м’ячем.

 

 

Як повідомляла «УМ», Збірна України починає виступ у стартовому поєдинку з національною командою Нідерландів на XVI чемпіонаті Європи з футболу, який розпочнеться на стадіоні «Йоган Кройф Арені» в Амстердамі у неділю о 22.00.

 

Водночас, Міністерство закордонних справ Росії ніяк не вгамується через нову патріотичну форму Збірної України з футболу на Євро-2020: російські дипломати затято наполягають, що гасло «Слава Україні!» на футболках українських гравців ледь не тотожне з гаслом нацистської Німеччини «Heil Hitler» («хай живе Гітлер»).