Останній день народження Антихриста...

13:03, 07.10.2024

Сьогодні путіну виповнилося 72 роки - 24 з яких він одноосібно править росією.

Містеру «ботексу-недопалку»,  «блідій молі» до дня вилуплення зі «зміїного яйця» — присвячується

 

            Так трапилося, що «карлика з темною душею» і «риб'ячими очима» знаю особисто з кінця 1990 року. З чекістом путіним (майбутнім вбивцею, воєнним злочинцем і міжнародним терористом) мене познайомив мер Ленінграду, народний депутат СРСР, доктор юридичних наук, професор Анатолій Собчак. З останнім я був знайомий ще з 1984 року.

            З Собчаком мене познайомив мій науковий керівник кандидатської дисертації, доктор юридичних наук, професор, полковник Анатолій Якович Дубинський (світла йому пам'ять), коли я навчався в 1983-1986 роках в ад'юнктурі Національної академії внутрішніх справ України (колишня Київська вища школа МВС СРСР ім. Дзержинського). Професор Собчак був неофіційним опонентом моєї дисертації, яку я успішно захистив у 1986 році. Впродовж 1984-1991 років ми неодноразово зустрічалися на різним всесоюзних і республіканських науково-практичних юридичних конференціях, які проходили в Києві, Москві, Ленінграді. Між нами склалися добрі стосунки.

            У 1990 році ми з Собчаком були делегатами 28-го з'їзду КПРС від Демократичної платформи. На початку грудня того ж року, коли я був у відрядженні в Ленінграді, Собчак і познайомив мене з чекістом путіним, який був у нього радником. При знайомстві я назвав путіна (про себе) «гусеня» («гусьонок») за його невиразний і неохайний вигляд...

 

Герой України Григорій Омельченко.

 

            Під час служби в КДБ за путіним за його маленький ріст (162 см) і бліде худорляве обличчя закріпилося два прізвиська «недопалок» і «бліда моль», що дуже його злило і пригнічувало. Виявилося, що своєчасно не загашений «недопалок» призвів до великої пожежі в Європі й на Близькому Сході, яку світ й досі не може загасити...

            Вдруге з «недопалком» я зустрівся через рік, у грудні 1991 року. В цей час путін уже був головою Комітету із зовнішніх зв'язків мерії Санкт-Петербурга і модно вдягнений. На цій зустрічі він познайомив мене з «Дімою юристом» (Дмитром Медведєвим), який в той час був у нього юридичним експертом. Уже тоді було видно потяг «Дімона» до спиртного...

            Зустрічі з путіним і розмови з ним дали мені можливість скласти його психологічний портрет і психотип і найважливіше — побачити реальний внутрішній світ «блідої молі». Зробити висновок, «ХТО ТАКИЙ» чекіст путін, мені допомогли поглиблені вивчення психології і психіатрії (слухав курси закритих лекцій), а головне — ведичні знання, які я отримав від свого Вчителя, тибетського монаха Церіна, у якого проходив духовні практики понад 50 років тому (про свого Вчителя я неодноразово згадував у своїх статтях). Він навчив мене бачити душу людини в її очах. «Очі людини — це її душа», — не раз повторював Вчитель і пояснював як можна «читати душу людини» і знати, хто вона є насправді. Скажу відверто, той, хто володіє цими знаннями — має дуже небезпечну зброю. Монах застерігав мене використовувати отримані знання лише во благо і справедливо (за призначенням).

            З точки зору ведичних знань, у путіна «мертва душа», від якої постійно віє «могильний холод». «Карлик з темною душею» путін є носієм «чорної смерті». В християнстві таку особу вважають антихристом, сатаною, дияволом, демоном.

            В інтерв'ю журналу New Yorker віце-президент США Джозеф Байден (нині президент США) розповів про свій візит до путіна в 2011 році, який на той час був прем'єр-міністром росії. 

            «Я сказав йому: «Пане прем'єр-міністре, я дивлюся вам в очі і мені здається, що у вас немає душі». Він поглянув на мене, посміхнувся і відповів: «Ми з вами розуміємо один одного», — повідомив журналісту Байден.

            У вересні 2014 року Патріарх Київський і всієї України-Русі Філарет заявив: «Серед правителів світу цього, які за фактом хрещення належать до Православної церкви, виявився справжній новий Каїн — не по імені, але по справах — путін. Він називає себе братом для українського народу, але насправді путін за ділами своїми істинно став новим Каїном, проливаючи братню кров та брехнею обплутуючи весь світ. У путіна, як в Іуду Іскаріота, ввійшов Сатана, але кінець сили його — близький».

            Богослови виявили понад десять ознак і пророцтв, які вказують на те, що путін є Антихристом. Антихрист — це людина, яка видає себе за Месію (Мф. 24:4), але має злу сутність (2.Фес.2:8). У Святому Писанні сказано: Антихрист — посланник Сатани, буде переможений (2.Фес.2:8).

            Більше про це читайте у моїй статті «Хрестовий похід» Кремля» («Україна молода» за 06.11.2018 р.).

            Спеціалісти у сфері психології, психіатрії, фізіології і фізіономістики підтвердили встановлені мною психологічні риси характеру путіна, його психотип і психічні розлади (психопат-параноїк з садистськими проявами, ознаками шизофренії, педофілії, манії величі і фобії постійного страху), які у своїй сукупності є дуже небезпечними для оточуючих і людства в цілому, оскільки він президент ядерної держави або, як називали його західні політики, «божевільний з ядерною кнопкою».

            В газеті «Україна молода» (за 4 і 5 травня 2017 року) я першим юридично обґрунтував необхідність фізичної ліквідації путіна. Постійно переконував демократичний світ і його лідерів, що єдиний спосіб не допустити великої війни в Європі і на Близькому Сході, яка може перерости в Третю світову з застосуванням ядерної зброї, — це вбивство московського диктатора путіна за аналогією ліквідації міжнародного терориста Усами бен Ладена.

            В результаті проведених розслідувань і зібраних доказів я публічно звинуватив президента путіна в державному тероризмі та вчиненні злочинів проти миру, безпеки людства і міжнародного правопорядку, а саме: провокації і розв'язанні другої війни в Чечні (1999); воєнній агресії проти Грузії (2008 р.), України (2014 р.), Сирії (2015 р.); знищенні літака з президентом Польщі Лехом Качинським (2010 р. — загинуло 96 осіб),  збитті пасажирського малайзійського літака МН17 (2014 р. — загинуло 298 людей, серед них — 80 дітей).

            Я постійно наголошував лідерам західних країн, що вони повинні враховувати зазначені у публікаціях факти, висновки психіатрів і уроки історії у відносинах з росією, яка має бути ІЗОЛЬОВАНА від цивілізованого світу (як Північна Корея), як маніакально духовно хвора країна-агресор-терорист на чолі з психопатом-шизофреніком путіним.

            Заради порятунку цивілізації путін і створений ним фашистський режим в росії повинні бути не лише жорстко засуджені світовою спільнотою, а й фізично ЗНИЩЕНІ. До путіна, його рідних і найближчого оточення повинні бути застосовані самі ЖОРСТКІ санкції фінансового, економічного, юридичного і політичного характеру.

            Проте Захід почав їх застосовувати (і то дозовано) лише після повномаштабного вторгнення росії в Україну, а до цього був лише глибоко «занепокоєний» і «стурбований».

            Я стверджував і продовжую стверджувати: заради порятунку цивілізації путіна необхідно ФІЗИЧНО ЗНИЩИТИ, як були знищені Усама бен Ладен і керівники терористичних організацій Хамасу і Хезболли!

            На цю тему читайте статтю «Мою пропозицію «врятуй світ — вбий путіна» підтримав сенатор США Ліндсі Грем» https://ukrreporter.com.ua/golovne/statti/grygorij-omelchenko-moyu-propozytsiyu-vryatuj-svit-vbyj-vbyj-putina-pidtrymav-senator-ssha-lindsi-grem.html

            Зауважу, що Усама бен Ладен, на відміну від путіна, являв собою набагато меншу загрозу для світу, а ніж путін з ядерною зброєю.

            Обґрунтування фізичного знищення путіна і висновки про психічний стан його здоров'я (вони були опубліковані в українських і зарубіжних ЗМІ) я неодноразово відправляв в ООН, НАТО, ОБСЄ, ПАРЄ і Європарламент з рекомендаціями, що переговори з путіним необхідно вести лише з ПОЗИЦІЇ СИЛИ.

Мій добре знайомий сенатор-республіканець Джон Маккейн в інтерв'ю телеканалу CBS 11 грудня 2016 року наголосив: «володимир путін бандит, вбивця і агент КДБ. Давайте називати путіна тим, ким він є. Чи означає це, що ви не повинні мати справу з ним або говорити з ним? Звісно, ви поговорите з ним. Але ви маєте робити це так, як робив Рональд Рейган, і саме з позиції сили».

            Світ же реагував на мої пропозиції і застереження сенатора Маккейна, як у байці Івана Крилова: «А Васька слухає та їсть».           Ще раз нагадую лідерам демократичного світу Формулу порятунку земної цивілізації, яку вивели Майстри Далекого Сходу після завершення Першої світової війни (1914—1918), що забрала майже 23 мільйони людських життів (10 мільйонів військових і 13 мільйонів цивільних), понад 21 мільйон військових отримали поранення і каліцтва і майже 8 мільйонів зникли безвісти.

            На переконання Майстрів, запропонована ними формула повинна змінити методи ведення війни і з часом дозволить повністю з нею покінчити.

            «Сьогодні уже не тисячі, а мільйони кажуть: «Ні війні!» Людство усвідомило той факт, що ще одна велика битва буде рівнозначна його повному знищенню, і досить багато людей стверджують, що краще нехай зникне правитель і цілий народ, який оголосив війну, але Цивілізація уціліє», — наголосили Майстри Далекого Сходу.

            Світ не прислухався. Чим це завершилося, загально відомо. Два психопати-параноїки Сталін і Гітлер (були такі ж як путін сьогодні), вступивши у таємну змову, розв'язали Другу світову війну (1939–1945), в якій брала участь 61 країна (воєнні дії відбувалися на територіях 40 країн), що призвело до понад 71 мільйона людських жертв, iз них — 46,7 мільйона мирних жителів.

            Панове керівники країн-членів НАТО, настав час прислухатися до Майстрів Далекого Сходу і впровадити в життя їх формулу порятунку земної цивілізації — знищіть фашистські режими Московії і Ірану, а разом з ними військово-політичне і релігійне керівництво цих режимів!

            Майбутнє Західної цивілізації сьогодні вирішується на полі бою, який героїчно і жертовно веде Українська нація і її Збройні сили (Народ і Армія єдині!). Україна платить самим дорогим — життям кращих синів і дочок, які захищають спільний дім Європи від російських варварів-вбивць, рятують світ від ядерної пожежі, яку погрожує запалити психопат путін.

            Залишилося фізично знищити московську імперію зла, антихриста путіна і його фашистський режим. Зробити це можливо лише за умови, коли весь демократичний світ і гарант його безпеки НАТО перестануть боятися міфічних погроз путіна, дадуть Україні необхідну сучасну зброю, і країни НАТО візьмуть безпосередню участь у війні проти російського агресора.

            Зауважу, що без Духу воїна будь-яка зброя перетворюється на металобрухт. Без зброї, необхідної для Перемоги, найсильніший Дух бійця згасає...

            Метою антипутінської коаліції повинно бути розгром російської армії, вбивство путіна і повна беззастережна воєнна капітуляція Московії за аналогією капітуляції нацистської Німеччини у травні 1945 року!

            Від ядерної катастрофи світ рятує Український народ і його героїчні Збройні сили. Перший рік великої війни з Московією став РІЧНИЦЕЮ НЕЗЛАМНОСТІ УКРАЇНИ і панахидою роковин, відправленою путіним за знищеними в Україні понад 200 000 орками, заритих в землю як бездомні і скажені собаки.

            Дебілами були ті, хто пропонував нам капітуляцію за три дні. Ще більшими ідіотами виявилися ті, хто прийняв рішення напасти на нас. Ні ті, ні інші не знали, яку ВСЕЛЕНСЬКУ СИЛУ ДУХУ вони пробудять в серцях УКРАЇНЦІВ — ВОЇНІВ СВІТЛА — ВІЙСЬКА ХРИСТОВОГО.

На цю тему читайте: «Це наша доля — перемогти і вічно жити, бо як на небі, так і на землі» (див. тут: https://ukrreporter.com.ua/golovne/tse-nasha-dolya-peremogty-i-vichno-zhyty-bo-yak-na-nebi-tak-i-na-zemli-rozdumy-naperedodni-golovnogo-svyata.html).

            Мій Учитель Церін навчив мене сьогоденням відкривати майбутнє. Про це я детально розповідав у своїх публікаціях і на ютуб-каналах. Я знаю закономірне майбутнє московської імперії як планетарного зла (вона розвалиться), дату Перемоги України і її роль у світі (до Перемоги залишилося менше року, УкРАїна як країна Сонця РА буде Наставником становлення нової Цивілізації та Духовним і інтелектуальним центром об'єднаної Європи від Ла-Маншу до Уралу). Про все це мною опубліковано у виданнях «Україна молода», «Український репортер», «Універсум», «Цензор.НЕТ» та ін.

«Карма»

            Ще раз нагадую вбивці путіну, воєнним злочинцям і зрадникам України: Космічні закони «Бумерангу» і «Карми» відмінити не під силу нікому і від них неможливо втекти і сховатися! Це не вдалося зробити навіть тиранам і диктаторам, яких знало останнє століття, Леніну, Троцькому, Гітлеру, Муссоліні, Сталіну, Чаушеску, Хусейну, Каддафі, які вчинили злочини проти людства і людяності.

            Диктаторів завжди чекає страшний трагічний кінець. Ленін помирав у муках від сифілісу головного мозгу. Сталіна отруїли, його розбив параліч і він два дні пролежав без свідомості. Чаушеску розстріляли разом з дружиною біля солдатського туалету. Каддафі зґвалтували, розтерзали і вбили трьох його синів. Хусейна повісили і вбили двох синів. Мілошевича отруїли у в'язниці Гаазького трибуналу, помер в муках від «сердечного приступа»...

            У своїх статтях я попереджав, що чекає ворогів України і називав їхні прізвища. «Бумеранг» завжди повертався до них, а «Карма» наздоганяла їх, де б вони не були.

            Більше про це читайте у статті «Карма» наздожене ворогів України всюди!» (див. тут: https://litgazeta.com.ua/articles/heroj-ukrainy-heneral-hryhorij-omelchenko-karma-nazdozhene-vorohiv-ukrainy-vsiudy/).

            На черзі — московський фюрер путін і його спільники кіріл, лукашенко, хаменеї, кім чин ин та інші, як співучасники воєнних злочинів проти України.

            Президент Ірану Раїсі, міністр закордонних справ Абдоллахіан, все керівництво терористичних організацій «Хамасу» і «Хезболли» уже на концертах Кобзона і лекціях Жириновського, які щоденно відбуваються на крейсері «Москва», що покоїться на дні Чорного моря.

            «Карма» — це універсальний закон зв'язку причин і наслідків у дгармічних релігіях. Одне з центральних понять в індуїстській релігії та філософії, Всесвітній закон, згідно з яким характер дій людини визначає її подальшу долю. Карма лежить в основі взаємоперетворень матерії — Самсари.

            Вдумливо слухайте, як діє Закон «Бумеранг»: https://youtu.be/hATKA_380y8?si=8YsxEOpA6e191C2l

 

Індуїзм

 

            «Карма» буквально означає «дія» або «вчинок». В індуїзмі під кармою розуміється сукупність дій і їхніх закономірних наслідків. Кожна дія має свій наслідок, який може бути як миттєвим, так і відкладеним у майбутнє, навіть у наступне життя після переродження. Часто карма трактується як рівна відплата: людина отримує те, що сама робить іншим.

            «Карма» діє автоматично, як закон природи, і її неможливо уникнути. Мудрість полягає в знанні того, які вчинки які наслідки спричиняють. Здійснені вчинки впливають на те, в якій формі людина переродиться у майбутньому житті; добрі вчинки зумовлюють краще майбутнє життя та в підсумку можуть вивести людину з циклу перероджень у стан мокші; погані вчинки спричиняють незалежні від людини страждання.

            Добро і зло розрізняються на підставі внеску в загальний світовий порядок. Кожна річ або істота має властиві їй риси чи заняття. Наприклад, цукру властиво бути солодким, а воїну — воювати. Людина зазвичай сприймає події добрими чи поганими згідно з власним досвідом, вихованням, умінням критично мислити. Проте навіть та подія, що виглядає злом, зрештою може стати для неї та світу корисною. Наприклад, убивство воєнного злочинця, міжнародного терориста, антихриста путіна!

 

Буддизм

 

            У буддійському вченні «Карму» формують мотиви людських вчинків. Стани свідомості, через які проходить людський розум, формують санкари, які проявляються в майбутньому. У буддійській термінології до обсягу поняття «Карма» не зараховуються наслідки дій, тобто, карма зумовлює наслідки.

            Мотив дії може бути відносно добрим чи поганим, тому й «Карма» може бути гарною чи поганою відносно. Гарна «Карма» (кусала) виробляє хороші наслідки, а погана «Карма» (акусала) виробляє погані наслідки. Добро тут розуміється як те, що є корисним усім, а не тільки тій людині, що його здійснює.

            Людина може робити погані вчинки через свої бажання чи невігластво. Вчинки, що здійснюються за мотивами співчуття, неупередженості, мудрості тощо, мають позитивні наслідки та зумовлюють стан людини в майбутніх життях, як і негативні. Особа, котра позбулася бажань, зокрема будда, більше не підлягає дії «Карми».

Гностицизм і християнство

            Гностичні релігійні течії, а також сучасні течії, які не належать до традиційних християнських конфесій, трактують деякі уривки з Біблії як приклади кармічної відплати. Як аргументи ними наводяться тлумачення епізодів Нового Заповіту про Іоанна Предтечу і слів Ісуса Христа про Іллю.

            У навчаннях традиції езотеричного християнства карма знайшла своє відображення як «Закон причини і наслідку».

 

Прокляття (проклинати)

 

            У Святих Писаннях ПРОКЛЯТТЯ є застосуванням Божественного закону, який стверджує або приносить суд з його наслідками на річ, особу або народ, головним чином, через неправедність і безвинно пролиту людську кров. Прокляття є виявленням Божої любові і Вищого Божого правосуддя. Вони можуть бути прикликаними безпосередньо Богом, проголошеними Його уповноваженими слугами і окремими людьми. Підстави для проклять повністю відомі лише Богу. Крім того, у стані прокляття перебувають ті, хто свідомо не слухаються Бога і через це віддаляються від Духа Господнього або чинять безвинні вбивства людей...

Прокляття матері

            На руках зрадника президента-втікача Януковича кров розстріляної за його наказом «Небесної Сотні» в лютому 2014 року. У грудні 2013 року я порадив йому добровільно подати у відставку і призначити дострокові президентські вибори. В противному випадку його може чекати доля диктаторів Чаушеску або Каддафі, або ганебна втеча в Москву до путіна і трагедія в сім'ї.

            Не прислухався... Після втечі Янукович отримав прокляття матері сина, який був вбитий снайпером на Майдані Незалежності. «Щоб ти хоронив своїх дітей, як я ховаю свого сина», — сказала на адресу Януковича мати загиблого юнака-студента...

            20 березня 2015 року син зрадника Януковича Віктор-молодший на автомобілі провалився під лід на озері Байкал і втопився. Його друзів, які були з ним в автомобілі, Бог врятував...

            Я хочу, щоб про криваві злочини нелюда-кровожера путіна знали його діти і внуки і що їх може чекати, якщо вони будуть прокляті... Вони не винні у злочинах проти людства і людяності, вчинених їх батьком і дідом, який вбив і покалічив понад дві тисячі маленьких українців і тисячі дітей в Ізраїлі і Сирії.

            У носія «чорної смерті» путіна руки по лікті, а ноги по коліна в крові. Нагадую демократичному світу, що, за підрахунками експертів, московський фюрер за 24 роки свого кривавого правління ВБИВ понад 650 000 людей у війнах, розв'язаних в Чечні, Грузії, Україні і на Близькому Сході!

Більше про це читайте тут: https://uainfo.org/blognews/1647877963-putin-ubil-svyshe-650-000-chelovek-za-22-goda-svoego-rezhima.html

            Я НЕ бажаю, щоб «КАРМА» або «ПРОКЛЯТТЯ» впали на безвинні голови дітей і внуків вбивці путіна! Та Космічні закони «БУМЕРАНГУ», «КАРМИ», як і біблійне «ПРОКЛЯТТЯ», діють незалежно від бажань людини і її молитви.

            Я знаю, коли і який трагічний кінець чекає «карлика з темною душою», «кривавого м'ясника»... Антихрист путін буде заздрити мертвим. В цьому році свій день народження 7 жовтня він відзначить в останній раз. Хай задумається над долею своїх дітей, онуків і їх душами. Час настав. Відплата — неминуча! Хай душогуб, викрадач і вбивця дітей, воєнний злочинець, міжнародний терорист, Антихрист путін про це знає...

            Два роки тому, коли путін святкував свій ювілей (70 років), я написав, що це останній його ювілей і попередив, що до наступного ювілею «кривавий карлик невмирущий» не дотягне. Кінець його буде трагічним...

            Зауважу, що Господь може зняти прокляття через віру в Ісуса Христа і послушність законам та обрядам Євангелії, що їх виявляє окрема особа або народ (Ал. 23:16–18; 3 Неф. 2:14–16; УВ 1:3).

            «Бо прийде Син Людський у славі Свого Отця з Ангелами Своїми, і віддасть кожному згідно з ділами його» (Від Матвія 16:27).

            «За все в житті платити треба: що ти посієш — те й пожнеш. Господь завжди все бачить з неба, Його очей ти не минеш...».

Більше на цю тему тут: https://www.churchofjesuschrist.org/study/scriptures/gs/curse-curses?lang=ukr

            До слова, у Сталіна і путіна змінені дати народження. При житті Сталіна і довгий час після його смерті рахувалося, що він народився 9 (21) грудня 1879 року. Проте пізніше був найдений метричний запис про народження Йосипа Джугашвілі, згідно з яким він народився 6 (18) грудня 1878 року і був хрещений 17 (29) грудня 1878 року. «Коба» і «Сталін» — це псевдоніми Джугашвілі. У 1912 році Джугашвілі остаточно вибрав псевдонім «Сталін» як своє прізвище.

            Дату свого народження Сталін змінив за рекомендацією містика, окультиста, езотерика Георгія Гурджієва, який був духовним вчителем у нього і Гітлера. Чому це було зроблено — це окрема тема. Вона достатньо вивчена і обнародувана в інтернеті.

            У путіна справжній рік народження 1950, а не 1952. Рік народження був змінений ленінградськими прийомними батьками путіна, які його усиновили. Рік народження був змінений через те, що путін навчався в першому і другому класах у початковій школі в бідному грузинському селі і не розмовляв російською мовою. Після усиновлення путін був відданий у перший клас середньої школи, щоб вивчити «русский язык». Навчався на «трієчки» (за тодішньою п'ятибальною системою).

            Шамани, окультисти, нумерологи, екстрасенси займають особливе місце в житті путіна і в Кремлі. Його і Гітлера ріднить окультизм і містика.

            Зауважу, що московський фюрер путін сьогодні — це тоталітарний нацистський фашистський політично-релігійний окультний «коктейль Сталіна і Гітлера». У путніна дійсно «поїхав дав» на окультизмі, символізмі і нумерології...

Веди і Закон «Бумерангу»

            Друзі, знайомі, які читають мої статті, у котрих були передбачення, що збулися, не раз запитували мене: Веди — це також релігія? Відповідаю — НІ.

Передбачення, які уже збулися, див. тут: https://m.youtube.com/watch?v=lraHs6-ZB3s

            Веди — це природничі знання, вчив мене свого часу тибетський монах Церін. Вони базуються на Вселенських (Космічних) законах, законах Природи, Космічних циклах. В основі релігій лежать ведичні знання, які автори релігійних постулатів трактують по-своєму і перетворили їх на догми.

            Наші пращури (арії-русини) залишили нам свою мудрість: «Життя нічого не дає дарма, і всьому, що дається долею, таємно визначена своя ціна».

            Як діють Вселенські закони «Карми» і «Бумерангу» див. тут: 1.https://m.youtube.com/watch?v=faBuBPGDfZ4

2.https://youtu.be/hATKA_380y8?si=8YsxEOpA6e191C2l

Кремлівський карлику, на правах знайомого вітаю тебе з останнім днем народження! Осиновий кілок тобі в серце і земля скловатою!

            Я знаю в якому психічному стані ти був, коли дивився відео як повстанці розтерзали і вбили Каддафі. Тебе чекає страшніше... Приємного перегляду. Відео див. тут:

1. https://m.youtube.com/watch?v=QpTGZ5xR4Wg

2. https://m.youtube.com/watch?v=JaaX0dv2XVs

Слава Україні, її захисникам і захисницям!

Смерть путіну і москальській федерації!

            Р.S. Нагадую недопалку-фюреру путіну, воєнним злочинцям і зрадникам, що створена українськими офіцерами таємна організація «Караючий Меч Арея» («КАРМА») з 24 лютого 2022 року проводить операцію «Відплата» за заповітами пращурів аріїв:

«Ворога Роду твого знищуй без пощади і жалю!».

«Не вір раненому ворогу і вбивці брата твого!».

 

            Наше священне правило: окупантів і зрадників в полон не беремо! Побратимів не кидаємо! При зустрічі з нами ворогам України краще застрелитись, щоб потім не заздрити мертвим.

 

            Свою смерть вони встигнуть побачити в очах «КАРМИ», а разом з нею і Великий незламний Дух Українців. Слава Нації! Смерть ворогам!

 

Від імені «Караючого Меча Арея» Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО, Герой України, генерал-лейтенант СБУ, почесний голова СОУ