У трьох районах Києва впали уламки ракети: є пошкодження та пожежі

09:58, 07.10.2024

Три райони Києва постраждали від уламків збитої ракети. У Солом’янському районі Києва вирує пожежа.

Уламки збитої ракети в результаті роботи ППО упали у трьох районах Києва.

 

Як інформує УМ, про це 7 жовтня повідомили мер Києва Віталій Кличко та КМВА у Telegram

 

"У Солом’янському районі уламки виявлено в кількох місцях на відкритий простір. У Шевченківському – поблизу пішохідного переходу. У Голосіївському впали в одному місці – на тротуар, в іншому – уламок пробив дах службового мікроавтобуса. Всі служби прямують на місця", - написав Кличко.

 

Начальник КМВА Сергій Попко уточнив, що близько 08:30 росіяни завдали ракетного удару по Києву – за попередніми даними, ракетами Х-47М2 "Кинджал" з носіїв МіГ-31К.

 

: "У столиці працювала ППО. За попередніми даними усі повітряні цілі були успішно знищені. Внаслідок ракетної атаки в двох районах столиці зафіксовано падіння уламків – в Голосіївському та Солом’янському районах", - повідомив Попко.

 

Ще пізніше Кличко додав, що у Солом’янському районі вирує пожежа.

 

"Можливо, внаслідок падіння уламків ракети. Попередньо без потерпілих. Медики вже на місці. Інші служби прямують", – повідомив мер.

 

Попко зазначив, що у Солом’янському районі уламки пошкодили покрівлю багатоповерхового житлового будинку, один з уламків впав на територію школи.

 

Додамо, що вранці 7 вересня влада оголосила повітряну тривогу по всій території країни через зліт МіГ-31К, Повітряні сили повідомили про швидкісні цілі, зокрема, про ракету "Кинджал" на Старокостянтинів. Майже відразу після цього у Києві було чути звуки роботи ППО.

 

Як повідомляла УМ, агресор атакував у Одесі склади та вантажні автомобілі.