По Запоріжжю рашисти здійснили шість авіаударів, є постраждалі та руйнування, фото

09:59, 24.09.2024

Нслідки авіаударів по Запоріжжю. (Фото: Телеграм Івана Федорова.)

За попередніми даними російські зайди завдали шість ударів КАБами по Запоріжжю та  області. Постраждало 7 осіб.

 

 Як інформує УМ, про це повідомив 24 вересня начальник Запорізької ОВА Іван Федоров.

 

Іван Федоров констатував, що вже дві доби поспіль у Запоріжжі, на жаль, надто гучно. росіяни б’ють по мирному населенню, багатоквартирних та приватних будинках, по цивільній та критичній інфраструктурі.

 

Наразі всі оперативні служби задіяні до ліквідації наслідків ворожих ударів. Вибиті ударною хвилею вікна закривають листами OSB."47-річний чоловік загинув, а його 83-річна мати поранена внаслідок влучання в приватний будинок в Шевченківському районі. Будинок родини зруйновано повністю", - йдеться в повідомленні.

 

 

У Шевченківському районі авіаудар прийшовся на подвір’я приватного сектору - травмовано хлопчика 15 років. У Комунарському районі травмовано 13-річну дівчинку.

 

"Ворог поцілив по обʼєкту критичної інфраструктури. Зайнялася пожежа, яку оперативно погасили, постраждав один співробітник підприємства", - розповів Федоров.

 

 

Він зазначив, що внаслідок російського обстрілу пошкоджено понад 70 багатоквартирних будинків, об’єкти соціальної сфери та інфраструктури в Шевченківському, Олександрівському та Комунарському районах міста Запоріжжя.

 

"Вісім авіаційних ударів прийшлося по Комишувасі. Наразі інформація про постраждалих звідти не надходила", - додав Федоров.

 

 

Нагадаємо, російські загарбники у ніч проти 24 вересня вкотре атакували регіони України ударними безпілотниками. у деяких областях лунали вибухи.

 

Як повідомляла УМ, Авіаудари по Запоріжжю: травмовано 17 людей.