Гарріс готова провести ще одні дебати з Трампом

20:41, 21.09.2024

Камала Гарріс та Дональд Трамп зустрінуться на теледебатах знову. (Коллаж CNN)

Кандидатка у президентки США Камала Гарріс прийняла запрошення телекомпанії CNN на ще одні теледебати з кандидатом від республіканів Дональдом Трампом.

 

Дебати мають відбутися 23 жовтня.

 

Як інформує Україна молода, про це Камала Гарріс повідомила у соцмережах в суботу.

 

Очільниця передвиборчої кампанії Гарріс Джен О'Меллі Діллон додала, що у Трампа «не повинно виникнути проблем погодитися на ці дебати», передає CNN.

 

Зауважимо, що минулого тижня республіканець припустив, що може взяти участь у третіх дебатах у межах передвиборчої кампанії після того, як заявляв, що їх не буде.

 

Неназваний старший радник Трампа сказав, що експрезидент «змінює свою позицію щодня».

 

У жовтні CNN пропонує кандидатам формат, схожий на червневі дебати між Трампом і президентом Байденом: конкурентам пропонують перебувати в студії з модератором протягом 90 хвилин без авдиторії.

 

Як повідомляла «УМ», 10 вересня кандидати у президенти США Камала Гарріс та Дональд Трамп провели свої перші дебати.

 

Гарріс тоді заявила, що Трамп просто здасть Україну за 24 години після того, як стане президентом: «Якби Трамп був президентом, путін сидів би в Києві й думав би, як далі захоплювати Європу. Ви думаєте, що можете домовитися з диктатором, але він з'їсть вас на обід».

 

Низка американських експертів вважає, що Гарріс усе ж виграла ці дебати: Трамп постійно займав захисну позицію, апелював до тематики мігрантів та звинувачень у всіх проблемах демократів, натомість Гарріс відповідала більш спокійно, зважено та конструктивно.