Розстріл авто поліції: на Хмельниччині арештували стрілка

15:17, 16.09.2024

Стрілок з Олешина перебуватиме під вартою на час слідства. (Фото Нацполіції)

Суд обрав запобіжний захід – перебування під вартою для чоловіка, який із автомата розстріляв два службові авто та поранив поліцейського і цивільного в селі Олешин на Хмельниччині.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Нацполіція у понеділок.

 

"Зловмисник, відносно якого відкрите кримінальне провадження за статтею 348 Кримінального кодексу України (Посягання на життя працівника правоохоронного органу), перебуватиме під вартою на період досудового розслідування", - йдеться у повідомленні.

 

У поліції нагадали, що 14 вересня близько першої години ночі у селі Олешин Хмельницької тергромади чоловік, який перебував за кермом транспортного засобу в стані алкогольного сп’яніння, з автомата Калашникова зробив 60 пострілів по двох поліцейських автомобілях.

 

"У результаті стрілянини був важко поранений 22-річний працівник поліції. Також дотичне поранення кулею отримав пасажир автомобіля порушника", - проінформували правоохоронці.

 

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за статтею 348 Кримінального кодексу України (Посягання на життя працівника правоохоронного органу). За клопотанням слідчого суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на період досудового розслідування.

 

Як повідомляла «УМ», нетверезого автоматника в Олешині затримали бійці спецпідрозділу КОРД.