Цеглиною по голові: у Маріуполі травмували колаборанта Олега Носенка

16:53, 03.09.2024

Зрадник Олег Носенко не довго служив московитам. (Фото з відкритих джерел)

Проукраїнські підпільники вчинили замах на високопоставленого зрадника і колаборанта, колишнього співробітника МВС і ДФС України Олега Носенка у Маріуполі

 

Як інформує Україна молода,  про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у вівторок.

 

«В Маріуполі невідомі вивели з ладу так званого «председателя Мариупольського совета” Олега Носенка. Він у важкому стані в реанімації після черепно-мозкової травми тупим предметом… Вірогідність поєднання до Кобзона – велика», – зазначив пан Андрющенко.

 

За його словами, «тупим предметом» є цеглина, якою Носенка вдарили ззаду по голові на вулиці Спортивній, де колаборант мешкає.

 

«Саме на часі спитати в русні, що з хлібалом, та рекомендувати частіше озиратись мраzоті. Все лише починається!», – додав радник і вказав символ українського підпілля – літеру «ї».

 

Зауважимо, що Олег Носенко – фігурант бази «Миротворець», який добровільно пішов на співпрацю з російськими загарбниками, був керівником оперативної служби т.зв. «поліції ДНР».

 

Станом на 2020 рік Носенко був заступником голови управління Державної фіскальної служби України в Донецькій області. У жовтні 2014 року наказом міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова був призначений на посаду начальника Департаменту оперативної служби. Доти Носенко проходив службу у Маріуполі на різних керівних посадах в оперативних підрозділах УВС.

 

Як повідомляла "УМ", у травні мер-колаборант Куп’янська Геннадій Мацегора перебував у критичному стані піля замаху, який було скоєно у місті Старий Оскол на росії.