Жіночі золоті кульчики – чудовий додаток до образу

13:15, 31.08.2024

Основний асортимент представлений сережками із золота 585 та 750 проби.

Прикраси із золота в усі часи будуть вважатися одними з найкращих, багатофункціональних та універсальних варіантів. Вони вишукані і водночас непомітні, можуть використовуватися щодня чи на якісь вечірні події та урочисті заходи. Тому не зайвим буде придбати кілька варіантів золотих кільчиків та використовувати їх під певні задачі.
 
Крім краси правильно обрана прикраса може ефектно скоригувати форму обличчя. Тому золоті кульчики слід вибирати з урахуванням великої кількості факторів та критеріїв. 
 
Ознайомитись з варіантами можна в інтернет-магазині Oniks, де є достатньо прикрас, а система фільтрів дозволить вибрати метал, форму та вид вставки, а також інші параметри та характеристики. Кожен ювелірний виріб доповнений реальними фотографіями. 
 
 

Проба та колір

 
Основний асортимент представлений сережками із золота 585 та 750 проби. Варіант із 585 проби досить популярний, прикраса довгий час не втрачатиме свого природного вигляду та форми. Через те, що склад розбавлений міддю, прикраса буде досить міцною, довговічною і твердою.
 
Проба 750 дуже проста у використанні, майстри легко полірують такий метал і обробляють для надання потрібної форми. Багато хто вважає цей метал «золотим стандартом» у всій ювелірній справі. Прикраси доступні в червоному, жовтому та білому кольорі золота.
 

Різновиди сережок

 
Вибір представлений такими варіантами:
 
1. Пусети. Прості та елегантні моделі також називаються гвоздиками. Є моделі з невеликою виїмкою, щоб зафіксувати замок, але є виконання з різьбленням. Через універсальність саме пусети найчастіше є першими прикрасами для дівчини;
2. Підвіски. Досить грайливі сережки, за допомогою яких вдасться візуально витягнути обличчя. Є основа і до неї прикріплюється підвіска, яка рухається у такт із дівчиною. Відмінне рішення для вечірнього вбрання та урочистого заходу;
3. Протяжки. Елегантні та досить милі прикраси, декоративний елемент у тонкому виконанні буде простягатися крізь мочку вуха;
4. Конґо. Замок ховається у сережці, тому його не буде видно. Такі моделі масивні та найчастіше представлені у вигляді кілець.
 
Визначення форми відіграє важливу роль у створенні оптимального образу та стилю.
 
 

Види вставок

 
Дизайнери намагаються запропонувати велику різноманітність вставок, щоб доповнити зовнішній вигляд кульчиків. Серед варіантів представлена ​​доріжка каміння, класична вставка, природа, 1 або 3 камені, розсип і велика вставка. При цьому форми вставок можуть бути у вигляді багету, бріолета, груші, квадрата, кола, овалу і т.д.