Командувач Нацгвардії Півненко відвідав на фронті бійців спецпідрозділу «Омега»

16:26, 10.08.2024

Командувач Національної гвардії України Олександр Півненко відвідав підрозділи НГУ, які виконують бойові завдання на важливих напрямках фронту.

 

Зокрема, він поспілкувався з бійцями Центру спеціального призначення НГУ «Омега», які ефективно діють, застосовуючи набутий досвід, тактику, дрони та інші технічні засоби.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Нацгвардія в суботу.

 

«Характер ведення бойових дій постійно змінюється, і дійсно, зараз багато що відрізняється від того, яким було у 2022-му чи 2023-му роках. Тому ми постійно адаптуємо і підготовку, і тактику, обмінюємося досвідом, впроваджуємо сучасні технічні засоби, без яких ефективність на полі бою неможлива.

 

Але незмінною залишається мотивація наших захисників, їхня наполегливість і рішучість», - зазначив командувач НГУ.

 

Під час спілкування з командирами і бійцями пан Півненко ознайомився з оперативною обстановкою, особливостями дій на місцевості, а також із потребами, вирішення яких першочергово впливає на результативність роботи.

 

 

Також під час відвідання позицій та районів виконання завдань він вручив військовослужбовцям Нацвардії нагороди.

 

«Сьогодні увесь спектр наших задач на кожному напрямку має значення. Дякую кожному командиру і бійцям, які стійко, професійно і самовіддано виконують свої завдання і наближають нашу перемогу», - підкреслив він.

 

Як повідомляла «УМ», командувач Нацгвардії Олександр Півненко стверджує, що потік новобранців, які йдуть у підрозділи НГУ, збільшився у чотири рази за останній час.