На Київщині вночі було дуже гучно: є пошкодження

09:14, 06.08.2024

Усі нічні цілі ворога було збито.

У ніч на 6 серпня російські війська ракетами і дронами атакували Київську област. – всі ворожі цілі були збиті, але зафіксовані пошкодження у багатоквартирному та офісному будинках, на АЗС, а також будинку лісника.

 

Як інформує УМ, про це 6 серпня повідомив голова Київської ОДА Руслан Кравченко у Фейсбуці.

 

"Вночі ворог атакував Київщину за допомогою ракет та ударних дронів. В регіоні працювали сили ППО. Ворожі цілі були збиті. Влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури не допущено. Постраждалі відсутні. Оперативні групи працюють на місцях падіння уламків збитих ворожих цілей", - зазначив Кравченко.

 

За його словами, станом на 8.00 зафіксовано пошкодження: багатоквартирного будинку – вибиті вікна на першому та другому поверсі, де розташовані нежитлові приміщення; двох АЗС – вибиті вікна, посічені фасади; багатоповерхової будівлі з офісними приміщеннями – вибиті двері, вікна, посічений фасад. Також вибуховою хвилею пошкоджено будинок лісника.

 

Кравченко додав, що пожежі на місцях падіння уламків відсутні.

 

Всі оперативні служби продовжують роботу з ліквідації наслідків ворожої атаки.

 

Згодом стало відомо, що у  Броварах внаслідок нічного ворожого удару пошкоджено адмінбудівлі та підприємства, вибито вікна у двох житлових будинках. Мер Ігор Сапожко повідомив, що жертв і постраждалих немає, допомога надається.

 

В ніч на 6 серпня росіяни атакували Україну 4-ма балістичними ракетами, 2-ма керованими авіаційними ракетами та 16-ма дронами-камікадзе: ППО збила 2 балістичні та 2 авіаційні ракети та 15 БпЛА.

 

Як повідомляла УМ, Змінили пріоритети: рашисти пошкодили залізничну інфраструктуру на Полтавщині.