Трампа розлютила відмова Гарріс від дебатів на Fox News

10:57, 04.08.2024

Трамп почав ображати Гарріс, яка не хоче дебатів на Fox News. (Фото з відкритих джерел)

Із образами накинувся на віцепрезидентку Камалу Гарріс кандидат у президенти США Дональд Трамп після того, як представники її штабу заявили про незгоду з пропозицією провести дебати, які модеруватиме телеканал Fox News.

 

Як інформує УМ, про це повідомило видання Politico.

 

У низці постів у соціальній мережі Truth Social Трамп заявив, що у Гарріс "низький IQ", що в неї бракує "розумових здібностей" для дебатів із ним, а також назвав її "тупою".

 

"Я побачу її (Гарріс – УМ.) 4 вересня або не побачу взагалі", – написав колишній президент.

 

Трамп повторив цю заяву на своєму мітингу в суботу ввечері в Джорджії.

 

"Ми зробимо це з Fox, якщо вона з'явиться. Я не думаю, що вона з'явиться", – додав він, заявивши, що віцепрезидентка "може читати телесуфлер, але не може говорити експромтом".

 

Трамп заявив у п'ятницю, що погодився на дебати з віцепрезиденткою Камалою Гарріс 4 вересня на заході, який модеруватиме телеканал Fox News.

 

Однак у штабі Гарріс заявили, що не погодяться на цю пропозицію, наполягаючи на проведенні дебатів на каналі ABC News 10 вересня, як було погоджено раніше.

 

Як повідомляла УМ, ще півтора тижні тому Трамп заявляв, що братиме участь у дебатах з Гарріс, незалежно від того, чи відбудуться вони на ABC, і сказав, що "готовий провести більше ніж одні дебати".