Генштаб ЗСУ підтвердив удар по російському аеродрому Морозовськ

10:50, 03.08.2024

У російському Морозовську було гаряче. (.facebook.com/GeneralStaff.ua)

Генштаб ЗСУ офіційно підтвердив нанесення влучного удару Сил оборони по аеродрому Морозовськ у Ростовській області росії в ніч на 3 серпня.

 

Зафіксовано влучання в склади з боєприпасами, де зберігалися, зокрема, і керовані авіаційні бомби.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Генштаб ЗСУ в суботу.

 

«Інформація щодо ураження засобів ППО та авіаційної техніки ворога уточнюється. Завдання було виконано силами і засобами Служби безпеки України та Головного управління розвідки Міністерства оборони України у взаємодії зі Збройними Силами України», - йдеться у повідомленні.

 

Також Генштаб інформує, що Сили оборони України атакували низку нафтобаз та об’єктів зберігання паливно-мастильних матеріалів російських окупантів в Белгородській, Курській та Ростовській областях.

 

Наявна інформація щодо влучання та подальшого загорання щонайменше двох резервуарів з нафтопродуктами.

 

Більш детальні результати ураження уточнюються.

 

Українські захисники продовжують методично підривати воєнно-економічний потенціал російської армії, щоб змусити загарбників припинити збройну агресію проти України, додали у ГШ.

 

Раніше російські ЗМІ інформували, що у Ростовській області вночі лунали вибухи, виникла пожежа на військовому аеродромі.

 

Як повідомляла «УМ», раніше Генштаб ЗСУ офіційно підтвердив нанесення ракетного удару по аеродрому «Саки» в тимчасово окупованому Криму в ніч на 26 липня.