Повернення до всесвіту Marvel: Дауні-молодший зіграє поганця

18:22, 28.07.2024

Marvel оголосила два нових фільми «Месники» та повернення Роберта Дауні-молодшого і режисерів братів Руссо

Роберт Дауні-молодший, всесвітньовідомив зірковий американський актор, повернеться в кіновсесвіт Marvel у двох наступних частинах «Месників». Він зіграє одного з найбільших лиходіїв Доктора Дума — давнього супротивника Фантастичної четвірки.

 

Як інформує УМ, про це 28 липня повідомила Marvel Studios у Телеграм.

 

Актор приголомшив публіку, зʼявившись на сцені фестивалю Comic-Con у Сан-Дієго і знявши маску Доктора Дума. Його зустріли оваціями й вигуками.

 

Він повернеться у фільмі «Месники: Судний день» (Avengers: Doomsday), вихід якого запланований на травень 2026 року. А через рік глядачі зможуть побачити його в стрічці «Месники: Таємні війни» (Avengers: Secret Wars).

 

«Нова маска, те саме завдання», — написав Дауні-молодший у соцмережах.

 

У кіновсесвіті Marvel Роберт Дауні — молодший грав «Залізну людину» Тоні Старка — «генія, мільярдера, плейбоя і філантропа», як він сам казав про себе в одній із частин франшизи. Однак у фільмі «Месники: Завершення» (2019) його персонаж загинув, тож повернення актора стало для фанатів величезним сюрпризом.

 

Спочатку лиходієм у наступних «Месниках» мав стати Канг Завойовник. Проте плани змінилися, коли суд визнав актора Джонатана Мейджорса винним у домашньому насильстві, тож Marvel розірвала з ним контракт.

 

Доктор Дум (Віктор фон Дум) — давній супротивник Фантастичної четвірки, складний, страхітливий лиходій, який володіє магією та використовує науку. Після травми обличчя Дум ховає його за маскою. Його вважають одним із найвідоміших лиходіїв в історії Marvel.

 

Як повідомляла УМ, український фільм «Клондайк» виходить у прокат за океаном.