Футболіст В'ячеслав Зінченко підозрюється у вбивстві Ірини Фаріон

18:16, 25.07.2024

В'ячеслав Зінченко під час затримання у Дніпрі. (slidstvo.info)

Журналісти «Слідство.Інфо» ідентифікували підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон у Львові і стверджують, що ним є 18-річний футболіст-юніор В'ячеслав Зінченко з Дніпра.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє Слідство.Інфо після затримання підозрюваного в четвер.

 

«Ми ідентифікували підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон, який стріляв у неї у Львові 19 липня. За інформацією «Слідства.Інфо» йдеться про 18-річного Вячеслава Зінченка.

 

Він навчався у Дніпровській гімназії № 62. Станом на 2023 рік Зінченко грав у дніпровській футбольній команді, що діє при місцевій ДЮСШ, а за місяць до вбивства Фаріон брав участь у турнірі «Пульс» в складі команди «Юніори», - йдеться у повідомленні.

 

 

В Офісі генпрокурора повідомили, що в Дніпрі правоохоронці завершують процесуальні дії стосовно 18-річного затриманого ймовірного вбивці Фаріон, після цього його доставлять у Львів.

 

Як повідомляла «УМ», 25 липня правоохоронці затримали юнака у Дніпрі за підозрою в умисному вбивстві Фаріон.

 

Про затримання повідомили МВС, а згодом і президент Володимир Зеленський.

 

За даними глави МВС Ігоря Клименка, 18-річний затриманий є мешканцем Дніпра. Під час підготовки до злочину він орендував щонайменше три квартири у Львові, а до злочину готувався два місяці. Наразі слідство схиляється до думки, що стрілець - лише виконавець.