У Ізмаїлі «Шахедами» пошкоджена портова інфраструктура та будинок, є поранені

09:12, 24.07.2024

Наслідки нічної атаки по Ізмаїлу. (Фото: Фейсбук Ізмаїльська районна державна адміністрація)

У ніч на 25 липня російські варвари атакували "Шахедами" місто Ізмаїл Одеської області, у результаті чого постраждала портова інфраструктура, житловий будинок, 3 людини дістали поранення.

 

Як інформує УМ, про це 24 липня повідомили Ізмаїльська районна державна адміністрація у Facebook та голова Одеської ОВА Олег Кіпер у Telegram.

 

"Уночі Росія знову атакувала Ізмаїльський район. У порушенні існуючих правил та звичаїв війни Росією умисно було здійснено масований обстріл БПЛА дронами-камікадзе "Шахед", у результаті чого постраждала портова інфраструктура на території м. Ізмаїл", - зазначили в РВА.

 

 Також адміністрація повідомляє про влучання у житловий будинок і про 3 постраждалих.

 

"Внаслідок нічної атаки відбулося влучання у житловий п’ятиповерховий будинок в м. Ізмаїл, виникло часткове руйнування вікон, сходової клітини та фасадної частини 5-ти поверхового житлового будинку без послідуючого загорання. Загиблих немає. На жаль, є постраждалі – госпіталізовано 3 особи", – додали в РВА.

 

 На місцях працюють відповідні служби.

 

За словами голови Одеської ОВА, внаслідок обстрілу "відбулися руйнування декількох будівель припортової інфраструктури".

 

"Пошкоджено 3 вантажних автомобілі. На місці також спалахнула пожежа, яку оперативно ліквідували співробітники ДСНС", – повідомив Кіпер.

 

Як повідомляла УМ, Удар по Очакову: поранено 4 людини.