Під російський трек блогерка танцювала біля меморіалу Героїв Небесної Сотні

17:16, 05.07.2024

16-річна блогерка витанцьовує під російський трек біля меморіалу Героїв Небесної Сотні. (Фото: сайт Нацполіції)

Поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності 16-річну блогерку, яка танцювала під російський трек біля меморіалу Героїв Небесної Сотні.

 

Як інформує УМ, про це 5 липня повідомили на сайті Головного управління Національної поліції у місті Києві.

 

«Неповнолітня разом з матір’ю приїхала на декілька днів до столиці й, перебуваючи на Майдані незалежності, засняла свої дії на відео та виклала в одній з соціальних мереж. Під час моніторингу співробітники Шевченківського управління поліції виявили зазначену публікацію та розпочали за вказаним фактом перевірку, - сказано, зокрема, в повідомлені нацполіції.

 

У подальшому дільничні офіцери поліції за сприяння фахівців кримінального аналізу розшукали порушницю та склали відносно неї адміністративний протокол за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство).

 

Крім того, з матір’ю неповнолітньої правоохоронці провели профілактичну бесіду, з метою недопущення подібних випадків в майбутньому.

 

Поліція Києва закликає батьків уважніше ставитись до довзілля своїх дітей та попереджувати їх про передбачену законом відповідальність за вчинення правопорушень.

 

Як повідомляла УМ, жінка здійснила наругу над могилами воїнів у Києві.