Пожежа в Єйську: «невідомі» дрони атакували Краснодарський край рф

09:05, 21.06.2024

Місто Єйськ Краснодарського краю рф атакували дрони. (Фото: Скриншот из видео)

У Краснодарському краї росії в ніч на п'ятницю 21 червня місцеві пабліки повідомили про масовану атаку дронів. В районі аеродрому у Єйську, з якого окупанти активно бомблять Україну, видно пожежу.

 

Як інформує УМ, про це повідомили Astra та Оперштаб Краснодарського краю у Телеграм.

 

Жителі російського Єйська пишуть у соцмережах про вибухи в небі та публікують кадри, де можна побачити спалахи в небі. Після атаки БПЛА почалася сильна пожежа.

 

Місцеві мешканці також повідомляють про роботу протиповітряної оборони.

 

Крім того, повідомляється, що понад десять вибухів прогриміло в районі краснодарського селища Афіпський і адигейського селища Яблоновський. Військові Telegram-канали повідомляють про знищення понад 20 дронів.

 

Оперштаб Краснодарського краю офіційно повідомив, що одразу кілька муніципалітетів Краснодарського краю зазнали масованої атаки: Темрюкський район, Єйський і Сіверський райони.

 

Російська влада зазначила, що атаку безпілотників у Єйському районі відбито.

 

"Постраждалих з боку цивільного населення і руйнувань цивільної інфраструктури немає. На місці працюють оперативні спецслужби. Інформація уточнюється", - сказано в повідомлені.

 

Згодом в оперштабі Краснодарського краю зазначили, що БпЛА впав на території Ільського НПЗ на Кубані. За попередніми даними, постраждало двоє людей.

 

Нагадаємо, що в ніч на 20 червня безпілотники Служби безпеки України вразили склад паливно-мастильних матеріалів АТ "Тамбовнафтопродукт" та нафтобазу ТОВ "ЛУКОЙЛ-Югнафтопродукт" в Енемську республіки Адигея рф.

 

Як повідомляла УМ, на Ростовщині дрони наробили бучі: горять величезні нафторезервуари.