Доставка суші в Києві – корисно та смачно

15:44, 03.06.2024

Оформлення доставки суші завжди є чудовою ідеєю, за допомогою якої є можливість насититися, створити романтичну вечерю або вкотре пообідати вдома або на роботі. Смачна японська кухня покращить настрій, забезпечить необхідним обсягом калорій і загалом наситить організм. Головне – це правильний вибір конкретної страви з урахуванням своїх побажань.
 
Мережа ресторанів «Япошка» пропонує високоякісний сервіс та найсмачніші суші у різному виконанні. Перш ніж замовити суші в Києві, потрібно вивчити меню. Адже на вибір є як авторські рішення, так і класичні роли, включаючи Каліфорнію та Філадельфію. Більше 60 позицій запропоновано на вибір, включаючи класику, суші для веганів та авторські пропозиції.
 
 
Меню та його різноманітність
 
На вибір запропоновано велику кількість варіантів виконання страв:
 
1. Роли. Класична позиція з унікальним поєднанням простих інгредієнтів та відмінними смаковими якостями;
2. Суші. Візитна картка японської кухні, невеликі грудочки рису, доповнюються скибочками риби. Основа вишуканості та лаконічності;
3. Сети. Комбінація ролів та суш у кількості від кількох штук до кількох десятків одиниць, вагою від 700 грам до 2,5 кг. Відмінне рішення для великих компаній;
4. Супи. Пікантні страви, доповнюються вираженою перчинкою, або на вибір домашній удон з локшиною та яйцем;
5. Бургери. Відмінне доповнення для всього меню, коли хочеться спокусити вдалу комбінацію м'якого хліба та смачної котлети.
 
Додатково можна замовити салати, десерти, напої, а також окремо вибрати щось із категорії сніданків та закусок.
 
Секрет смачних суші
 
Смачні страви завжди виходять із якісних та свіжих продуктів. Також важливим є дотримання технології приготування та пропорцій. Багато інгредієнтів не передбачають термічну обробку, тому використовуються під час приготування суші та ролів у сирому вигляді. Тунець, лосось, вугор, мідії, краби, тигрові креветки та інші інгредієнти ретельно перевіряються та зберігаються у правильних умовах.
 
Особливості доставки суші
 
У ресторанах «Япошка» гарантується швидка доставка в будь-який район Києва. Доставка займе до 30-40 хвилин. Досвідчені кур'єри вміло користуються навігацією, дозволяючи негайно доставити черговий набір страв для організації трапези.
 
Застосування спеціальних контейнерів дозволить зберегти первинну температуру страв і забезпечити збереження смакових якостей. За запитом надаються прилади на певну кількість осіб. Оплата доступна готівкою або безготівковим розрахунком кур'єру або на карту при оформленні замовлення.