Колаборація PUMA X STAPLE: дракони на волі

13:55, 13.04.2023

Безкомпромісна яскравість та зухвалість, бездоганний стиль та безумовний комфорт – так оцінюють новий реліз спільної колекції брендів PUMA X STAPLE перші покупці. Насичені кольори, чіткі лінії крою, продумані деталі відрізняють новинки сезону 2023 року.

 

Капсульна колекція з присмаком азарту та драйву

 

Всі елементи оригінальної колекції гармонійно міксуються, утворюють стрімкий модний образ без зайвого пафосу і візіонерства. Герой PUMA X STAPLE міцно стоїть на землі, бачить мету та знає, як досягти бажаного.

 

На офіційному сайті бренду PUMA в Україні доступні оригінальні моделі із колекції PUMA X STAPLE:

 

●         стильні чоловічі кросівки Slipstream Sneakers та Slipstream T Sneakers;

●         футболки, худі та анораки з чудовими графічними принтами в азійському стилі;

●         вільні штани з м'якого трикотажу із великим орнаментальним декором.

 

Технологічні інновації PUMA набули нового втілення в оригінальних ескізах команди дизайнерів STAPLE PIGEON.

 

Чим дивує колекція PUMA X STAPLE

 

Надихнула на створення нової колаборації двох брендів графіка та палітра кольорів молодіжної газети Gidra. У середині минулого століття видання було головним рупором руху проти дискримінації представників азійських народів у США. Gidra отримала новий візуальний образ: футболки прикрашає тезка газети з фільмів про Годзиллу – агресивний дракон King Ghidorah.

 

У наші дні захист прав людини знову посідає важливе місце у житті молоді. Ретельно вивірена естетика STAPLE поєднала у візуальних образах відразу кілька антидискримінаційних рухів, включаючи Black Panther Party та Yellow Peril.

 

 

Історія бренду STAPLE PIGEON

 

Засновник бренду Джефф Степл на початку кар'єри займався виробництвом одягу в стилі street style та виготовленням авторської шовкографії на футболках. У 1997 році Джефф заснував компанію, яка функціонує у трьох напрямках: креативна агенція візуальних комунікацій, виробництво одягу преміумкласу у вуличному стилі, роздрібний продаж офлайн та онлайн.

 

Лімітовані колекції у колаборації зі світовими брендами для STAPLE PIGEON – частина стратегії компанії. Дизайнери розробляють ідею, концепцію, брендбук, а партнери спільної колекції забезпечують виробництво: матеріалізують креатив, поєднують технології з мистецтвом дизайну.

 

Варіації кольору та оригінальні рішення колекції PUMA X STAPLE

 

Два базові кольори: фірмовий Puma Black і насичений молочний з ледве помітним відтінком сірого Warm White. Принти в стилі азійських татуювань та графіті створені у чорному, темно-сірому та насиченому жовтому кольорах. Яскраві відомі акценти колекції – пронизливий Sun Ray Yellow та хижий Radiant Yellow, мікс сонячного тепла, золота та позитивної дії.

 

Колекційні кросівки з верхнім шаром шкіри Forest доповнені глянцевими смужками Formstrip. Яскравий жовтий логотип із чорним драконом безпомилково ідентифікує концептуальну єдність колаборації PUMA X STAPLE сезону 2023 року.