Путін скасував поїздку до Ставрополя через диверсантів

14:21, 02.03.2023

Воїни РДК заявили, що вони не українська ДРГ, а вільні росіяни, які повалять режим путіна. (Фото з відкритих джерел)

Російський диктатор владімір путін вочевидь неабияк наляканий діяльністю диверсантів на Брянщині, тому й передумав їхати до сусіднього регіону рф – Ставропольського краю на північному Кавказі.

 

Як інформує Україна моода, про скасований візит повідомив російським ЗМІ речник путіна Дмитро Пєсков у четвер.

 

Раніше планувалося, що господар Кремля мав провести захід із відкриття «Року педагога» на Ставропіллі.

 

Зокрема, Пєсков сказав: «президент путін проведе відкриття Року педагога і наставника та зустрінеться з учасниками пілотної освітньої програми школи наставника, але проведе це зі зрозумілих причин у режимі відеоконференції».

 

Зауважимо, попри те, що російська пропаганда закидає діяльність ДРГ на Брянщині виключно українцям, відповідальність взяла на себе організація "Русский добровольческий корпус".

 

 

У соцмережах представники РДК заявили, що вони не "українська ДРГ", а навпаки, саме вони ті самі воїни, які зайшли на територію рф 2 березня, щоб показати, що вільні російські люди зі зброєю в руках можуть боротися з режимом путіна.

 

«Прямо зараз на всіх інтернет-ресурсах ви можете побачити новини про "українські ДРГ", які вбили дітей, узяли заручників, але, водночас, поспіхом втекли і так далі.

 

Усе це брехня кремлівських пропагандистів. "Русский добровольческий корпус" прийшов у Брянську область, щоб показати співвітчизникам, що надія є, що вільні російські люди зі зброєю в руках можуть боротися з режимом», - йдеться у заяві РДК, який сформований ще у серпні 2022 року, як підрозділ російських добровольців, які воюють за Україну.

 

Як повідомляла «УМ», Генштаб ЗСУ спростував фейки росіян щодо проникнення міфічних «українських ДРГ» на територію росії. У Генштабі ЗСУ наголосили, що українська армія веде бойові дії виключно на території України.