На засіданні Ставки у Зеленського прогнозували дії ворога

16:53, 30.12.2022

Під час засідання Ставки Верховного Головнокомандувача Президент Володимир Зеленський заслухав доповіді командувачів військ оперативних напрямків про актуальну ситуацію на ділянках фронту, де зосереджені основні зусилля.

Президент України Володимир Зеленський у п'ятницю 30 грудня зібрав чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, де прораховували можливі дії ворога.

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє пресслужба Офісу президента.

 

Повідомляється, що на засіданні були заслухані доповіді щодо оперативної ситуації на фронті та можливих дій ворога в найближчій перспективі.

 

Учасники засідання акцентували увагу на забезпеченні підрозділів сил оборони на найгарячіших ділянках озброєнням та іншими засобами.

 

Також було розглянуто питання вдосконалення протиповітряної оборони України, зокрема для захисту об’єктів критичної інфраструктури.

 

Вказано, що окремо члени Ставки заслухали інформацію про відновлення енергетичної системи України після нещодавніх ракетних атак Росії.

 

Як повідомляла УМ, Президент України Володимир Зеленський у щорічному Посланні до Верховної Ради про внутрішнє і зовнішнє становище країни наголосив, що Україна обов’язково переможе.