На Запоріжжі росіяни вгатили по дитячій спецшколі, на Дніпропетровщині по енергооб’єкту, на Чернігівщині по прикордонню

09:19, 20.10.2022

Свої невдачі на фронті росіяни "компенсують" обстрілами цивільних об'єктів.

Вранці 20 жовтня російські окупанти завдали ракетного удару по території дитячої спеціалізованої школи в селищі міського типу Комишуваха Запорізької області.

 

Як інформує УМ, про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко у Телеграм.

 

«Російські терористи сьогодні зранку, близько 07:20, завдали ракетного удару по території дитячої спеціалізованої школи в смт Комишуваха. Інформація щодо руйнувань та жертв уточнюється», - написв Тимошенко.

 

Також рашисти завдали удару по промисловому підприємству та об’єкту енергетичної інфраструктури у Криворізькому районі Дніпропетровщини.

 

Про це поінформував голова ОВА Валентин Резніченко у Телеграм.

 

За словами чиновника, попередньо, люди не постраждали, але є серйозні руйнування. У решті районів вночі минулося без надзвичайних ситуацій.

 

Крім того вранці четверга російські війська знову з території рф обстріляли з міномета прикордоння Чернігівської області.

 

Про це оперативне командування "Північ" повідомило у Фейсбуці.

 

З 06:05 до 06:20 зафіксовані 5 ударів, імовірно, з міномета калібру 120 мм, в район Миколаївки.

 

Втрат серед особового складу і техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила, зауважили в ОК "Північ".

 

Напередодні,19 жовтня російські війська обстрілювали прикордонні території Чернігівської області з мінометів і станкових автоматичних гранатометів.

 

Як повідомляла УМ, на Харківщині росіяни гатили по машинам «швидкої», є постраждалі.