Зеленський відреагував на ранкове бомбардування Києва

10:54, 17.10.2022

Наслідки роботи іранських "шахідів" по Києву. (Фото Офісу президента)

Володимир Зеленський, Президент України переконаний, що росії не вдасться зламати українців попри терор цивільного населення дронами-камікадзе та ракетами.

 

Як інформує УМ, про це він зазначив, коментуючи в Телеграмі нічні та ранкові напади ворога з неба на українські міста.

 

Глава держави також опублікував відео наслідків влучання дрона в житловий будинок у Києві.

 

"Цілу ніч і весь ранок ворог влаштовує терор мирного населення. Дрони-камікадзе і ракети атакують всю Україну. У Києві є влучання у житловий будинок. Ворог може вдарити по наших містах, але нас йому зламати не вдасться. На окупантів чекає лише справедливе покарання й осуд майбутніх поколінь. На нас – перемога", - підкреслив Президент.

 

Влучання у житловий будинок столиці.

 

росія воює дронами-камікадзе проти цивільного українського населення та критичної інфраструктури, однак Україну не залякати істеричним терором. Про це заявила дружина Президента Олена Зеленська у Твіттері.

 

"росія знову почала тиждень масованою атакою на середмістя Києва та низку регіонів. Дрони-камікадзе воюють проти цивільного населення та критичної інфраструктури. Наші люди мусять ховатися від вибухів. Україну не залякати істеричним терором. Вистоїмо, врятуємо, відбудуємо", - підкреслила перша леді.

 

Як повідомляла УМ, в понеділок зранку в Києві зафіксовано чотири ворожі удари дронами-камікадзе. Є влучання у житловий будинок.