Саакашвілі прогнозує кінець режиму путіна до кінця року

16:20, 21.09.2022

Саакашвілі переконаний, що через мобілізацію путінський режим зазнає краху уже до кінця року

Голова виконавчого комітету Національної ради реформ при президентові України, експрезидент Грузії Михайло Саакашвілі, який наразі перебуває у в'язниці, заявив, що мобілізація підірве підтримку кремлівського режиму, і  до кінця року Путіна вже не буде при владі.

 

Як інформує Україна молода, про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

 

«Сьогодні президент РФ Володимир Путін прискорив кінець свого режиму і розвал Росії. Запровадженням часткової мобілізації він практично визнав, що програє війну і використовує останній аргумент – ядерну зброю»,— йдеться у повідомленні.

 

Він додав, що будь-яке використання ядерної зброї неминуче безпосередньо втягне Захід на чолі з Америкою у війну.

 

«Мобілізація також є червоною лінією всередині Росії, перетин якої повністю підірве підтримку режиму. До кінця року Путіна вже не буде при владі і в Росії буде повний хаос», – вважає Саакашвілі.  

 

Путін загнав себе в пастку, з якої немає хорошого виходу, вважає експрезидент Грузії. 

 

Як повідомляла УМ, 21 вересня російський диктатор Володимир путін звернувся до народу на федеральних телеканалах, в якому оголосив про «посилення мобілізаційних заходів» у Росії. 

 

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що Росія планує мобілізувати до армії 300 тисяч резервістів.

 

У зв’язку з оголошенням Кремлем часткової мобілізації, деяким категоріям населення від сьогодні заборонено покидати Росію.. До переліку входять чоловіки у віці від 18 до 60 років, а також жінки до 45 років, які мають військову освіту або досвід служби.

 

Також відомо, що у Росії анонсували акції протесту проти мобілізації, яку оголосив російський диктатор Володимир Путін. Активісти закликають росіян виходити на протести у всіх містах країни. Старт акції запланований сьогодні, 21 вересня, о 19:00 за місцевим часом.

 

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, заявив, що оголошення часткової мобілізації показує, як у росії «все йде за планом».