ЗСУ ліквідували групу ПВК «Вагнер»

08:30, 20.07.2022

Романтика легкого заробітку навіки перетвориться для вагнерівців у добриво родючого українського чорнозему. (facebook.com/58OMPBr)

Бійці ЗСУ повністю ліквідували групу найманців ПВК "Вагнер".

 

Як інформує Україна молода, про це повідомляє 58 окрема мотопіхотна бригада ім. гетьмана Івана Виговського у Facebook

 

«В черговий раз, під час стійкого та мужнього утримання позицій на одному із рубежів лінії фронту, завдяки злагодженості та навченності, особовим складом нашої бригади була повністю ліквідована група ПВК «Вагнер», - йдеться у повідомленні.

 

Зазнаачється, що  ”бізнес” цих ворожих найманців, щодо якого вони носили свої шеврони і наліпки, сьогодні зійшов нанівець, після їх перетворення виговцями на чергове  “rare”-смажене м’ясо.

 

«Вкотре нагадуємо ворогу, що тут незваних гостей чекає лише смерть, а романтика легкого заробітку навіки перетвориться в добриво родючого українського чорнозему», - констатують у бригаді.

 

 

Нагадаємо, що за даними британської розвідки, росія використовувала ПВК "Вагнер" для посилення сил на передовій, а також для зменшення нестачі особового складу та втрат.

 

"Вагнерівці" відігравали центральну роль в останніх боях, включаючи захоплення Попасної та Лисичанська. Ці бої завдали групі великих втрат. Британські розвідники вважають, що через зниження критеріїв для набору новобранців, залучення засуджених та коротке навчання ПВК "Вагнер" втрачатиме свою провідну роль у війні, яку веде росія в Україні.

 

Як повідомляла «УМ», великих втрат в боях із українськими захисниками на сході України зазнали саме підрозділи найманців приватної військової компанії «Вагнера».