Рашисти гатили ракетами по Чугуєву під Харковом: є загиблі

09:33, 16.07.2022

Ворожа ракета поцілила у багатоквартирний житловий будинок

Вночі російські загарбники здійснили ракетний обстріл по двоповерхівці в Чугуєві Харківської області. Рятувальники розбирають завали та шукають людей. Внаслідок атаки є руйнування, троє людей загинули, ще стільки ж поранені.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомляє на Головне управління ДСНС в Харківській області.
 
«На території Харківщини сталося 2 пожежі спричинених ворожими обстрілами, з яких 1 у Чугуївському та 1 у Ізюмському районах області. Горіли житлові будинки та трава на відкритій території»,—йдеться у повідомленні. 
 
Голова ОВА Олег Синєгубов розповів подробиці ракетної атаки.
 
 
«Сьогодні вночі російські окупанти завдали ракетних ударів по Чугуєву. На жаль, є жертви: 3 людини загинули - 2 чоловіків 60 та 68 років, жінка 70 років. Ще 3 людей медики госпіталізували до лікувальних установ»,- повідомив він.
 
 
За його словами, зруйнований житловий багатоквартирний будинок, пошкоджені школа, магазин будівельних матеріалів. На місцях влучань працюють всі профільні служби, рятувальники продовжують розбір завалів.
 
 
Відомо, що обстріл міста стався сьогодні близько 03:20
Так, внаслідок обстрілу було частково зруйновано двоповерховий житловий будинок. Сталася пожежа на площі 40 кв.м.
 
Нагадаємо, сьогодні вранці російські війська завдали ракетного удару по Одесі.
Також ворог вдарив по Нікополю (Дніпропетровська область) з "Градів".
Додамо, що в результаті ракетного удару по Дніпру загинули люди, є поранені. Ракети потрапили в промислове підприємство і у жваву дорогу поруч з ним.
 
Як повідомляла УМ, днями росіяни ракетами обстріляли Харків. Удар  по місту призвів до часткового руйновання школи та житлового будинку, а в Печенігах внаслідок обстрілу одна людина загинула та ще одна зазнала  поранень.