У місті Пологи ЗСУ підірвали російські склади боєприпасів

15:47, 04.06.2022

У Пологах горіло і детонувало: українські військові відправили у повітря ворожі склади з боєприпасами

У Запорізькій області в Пологах українські захисники знищили два склади боєприпасів російських загарбників. 
 
Як інформує Україна молода, про це повідомили у Силах оборони Запорізького краю.
 
«Військовослужбовці Сил оборони на Запорізькому напрямку продовжують ведення оборонної операції, надають відповідь ворогу та знищують його живу силу та техніку. Знищено один спостережний пункт. Також палали два ворожих склади боєприпасів та вантажний автомобіль з боєкомплектом в Пологах»,– йдеться у інформації.
 
Ворожі склади були розміщені на території маслоекстракційного заводу.
 
«Ці 100 днів сьогодні для орків у Пологах точно запам’ятаються»,– коментують у Силах оборони.
 
Також військові впродовж минулої доби знищили на Запорізькому напрямку 20 осіб особового складу рашистів, ще 14 поранено. А також один танк, бойову броньовану машину та 17 одиниць автомобільної техніки.
 
Паралельно пресцентр ОК «Південь» інформував, що на південних рубежах українські військові знищили зокрема ворожий склад боєприпасів.
 
«Ракетно-артилерійськими підрозділами сил оборони в ході виконання вогневих завдань знищено 19 загарбників, гаубицю “Мста-Б”, три самохідні гармати “Гіацинт-С” та склад боєприпасів, решта втрат уточнюється», – ішлося у зведенні. 
 
Нагадаємо, станом на ранок, 4 червня, в Україні вантажем “200” стали вже більше 31 окупантів. 
 
Як повідомляла УМ, мелітопольські  партизани завдали удару по залізничній інфраструктурі, яку використовують окупанти. У результаті на залізниці у районі м’ясокомбінату вибухнув рашистський бронепоїзд із  військовими. Багато рашистів не доїхало до місця призначення.