У росії закликають «денацифікувати» Швецію

16:18, 04.05.2022

Путінська москва погрожує насосити удари країнам одній за одною: тепер черга дійшла до Швеції (Фото з відкритих джерел)

Росія проводить публічну компанію, в межах якої закликають «денацифікувати» Швецію.
 
Як інформує Україна молода, про це повідомляє група Anonymous у Твітері.
 
«У москві публічно поширюють заклики про «денацифікацію» Швеції. Тепер росія має намір настільки тероризувати країну стражданнями України чи ядерним голокостом, щоб вони відмовилися від ідеї вступу в НАТО», - йдеться у повідомленні.
 
На фото, опублікованому хакерами, зображено вуличний лайтбокс, на якому у кольорах російського прапора написано: «Ми проти нацизму, а вони (на кольорах правпора Швеції) — ні» та перераховано прізвища швецької письменниці Астрід Ліндгрен, режисера Інгмара Бергмана, засновника IKEA Інгвара Кампрада.
 
Хакери вказують, що рф також намагається підкорити не лише Швецію, а всю Європу економічними засобами, пропагандою та ядерним терором.
 
«Мета путіністів полягає в тому, щоб поставити під сумнів переваги альянсу НАТО, збільшити невдоволення економічними витратами і в кінцевому підсумку тероризувати європейців ядерним голокостом настільки, що вони відмовляються від будь-якої ідеї підтримки України», - йдеться у повідомленні.
 
Як повідомляла УМ, президент росії володимир путін виголосив велику промову, в якій обіцяє, що російська армія нібито готова нанести у відповідь на «загрози» від країн Заходу «блискавичні удари». Україну ж господар Кремля знову назвав «антиросією» і повторив звичний набір пропагандистських тез.